<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

25.11.2015 Цех А-­3 перевиконав план та скоротив енерговитрати
Виробництво аміаку одне з найскладніших на Черкаському «Азоті» OSTCHEM, адже в процесі задіяні всі хімічні реакції, що застосовуються у промисловій неорганічній хімії. До того ж, саме аміак є сировиною для виробництва всієї продукції підприємства, і від злагодженої роботи аміачників залежить успіх роботи всього «Азоту».

23.11.2015 Виконання паперової роботи на «Азоті» забезпечує бюро розмножувальної техніки
Сотні тисяч примірників журналів, рапортів, бланків та багато інших необхідних для роботи підприємства документів друкується в бюро розмножувальної техніки Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. Завдяки цьому відділу вся необхідна друкарська продукція виготовляється безпосередньо на території товариства.

18.11.2015 Волонтери підприємства допомагають воїнам утеплитися на зиму
З настанням осінніх холодів на перший план знову вийшло завдання тепло вдягти українських воїнів. Волонтери групи «Україна понад усе» Черкаського «Азоту» придбали все необхідне для 9-­ти працівників підприємства, які проходять нині службу в АТО.

09.11.2015 Черкаський «Азот» працює на повному навантаженні
Усі виробничі цехи Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM працюють на повному навантаженні, виробляючи високоякісні  мінеральні добрива, які відразу ж відвантажуються споживачам. Найбільший попит нині на аміачну селітру, карбамід, аміак та аміачну воду.

05.11.2015 Зварювальники «Азоту» ремонтують обладнання з ювелірною точністю
Жоден поточний чи капітальний ремонт на Черкаському «Азоті» OSTCHEM не проходить без участі команди зварювальників управління капітальних ремонтів. Завдяки їхньому високому професіоналізму, визнаному на всеукраїнському та міжнародному рівнях, ефективно функціонує технологічне обладнання на проммайданчику товариства.

04.11.2015 Команда хіміків – бронзовий призер обласної Спартакіади профспілок
Фінальні змагання XXII Спартакіади профспілок Черкаської області пройшли 17 жовтня 2015 року на майданчиках спортивної арени спорткомплексу «Манеж». У них взяли участь 13 збірних команд галузевих профспілкових організацій, які змагалися з армспорту, гирьового спорту, шахів, шашок, настільного тенісу та дартсу.

02.11.2015 Черкаський «Азот» OSTCHEM привітав підшефну школу №21 з півстолітнім ювілеєм
ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) привітав з півстолітнім ювілеєм підшефну загальноосвітню школу №21. Урочистості з нагоди свята пройшли в Палаці культури черкаських хіміків «Дружба народів».

30.10.2015 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM допомагає у професійній реалізації студентів
Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), заохочує до професійного зростання здібних студентів. У рамках ініційованої холдингом освітньої програми з підтримки хімічної освіти вони мають можливість пройти на підприємстві навчально-виробничу практику.

22.10.2015 Черкаський «Азот» OSTCHEM продовжує реалізацію соціально важливих проектів та заходів
Черкаський «Азот», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), продовжує реалізацію в Черкасах соціально важливих проектів та заходів у рамках програми «Збережи своє місто».

21.10.2015 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM виконує зобов’язання з поставки добрив
Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), працює на максимальному навантаженні. Сьогодні вітчизняні сільгоспвиробники забезпечуються основними видами добрив, які виробляє підприємство: аміачною селітрою, карбамідом, карбамідо-аміачною сумішшю (КАС).


Новости 351 - 360 з 886
Початок | Попер. | 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 | Наст. | Кінець Все