<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

22.01.2016 Депутати від ПАТ «АЗОТ» відстоюють інтереси громади міста
Топ-подією в четвертому кварталі 2015 року, безсумнівно, стали вибори до місцевих рад, у яких взяли участь кандидати від ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM у складі ВО «Черкащани». Хімікам вдалося не тільки перемогти на своїх виборчих округах, але й подвоїти своє представництво. Вже другою каденцією робота в міській раді стала для директора департаменту з якості ПАТ «АЗОТ» Івана Сухарькова та начальника залізничного цеху Максима Скорика. Спільно з ними інтереси громади міста тепер відстоюють і секретар ради Черкаської міської організації ВО «Черкащани» Павло Карась, головний електрик підприємства Ігор Кривошеєв та начальник адміністративно-господарського відділу Григорій Кузьменко.

21.01.2016 Соціальна політика ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM базується на міжнародних стандартах
Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), є учасником Глобального договору ООН – ініціативи з корпоративної соціальної відповідальності бізнесу. Підприємство публічно заявляє про готовність інтегрувати світові принципи підприємницької діяльності.

20.01.2016 Волонтери «Азоту» утеплюють бійців АТО
Ініціативна група «Україна понад усе», що діє на ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM, продовжує утеплювати військовослужбовців на передовій. Залежно від потреби і замовлення,  активісти підприємства надсилають на схід різні комплекти зимового одягу та взуття.

19.01.2016 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM виробив у грудні рекордну кількість аміачної селітри
Цех М-9 з виробництва аміачної селітри Черкаського «Азоту», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), виробив у грудні близько 105 тис. тонн продукції.

13.01.2016 Колядували, щедрували, нову радість дарували на щастя та удачу
Різдво, Старий новий рік – найулюбленіші свята новорічно-різдвяного циклу. Адже в них сконцентровано стільки магічної сили, веселощів, щедрих подарунків і побажань, що, певно, не містить жодна інша українська традиція.

31.12.2015 Мільйони тонн карбаміду – за працівниками цеху М-2
Лише для українських аграріїв постачається нині карбамід, вироблений ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. Попит на добрива не спадає і взимку – сільгоспвиробники поспішають запастися ними для проведення весняної посівної.

30.12.2015 Кілька цехів «Азоту» відсвяткували в грудні виробничі ювілеї
У березні 2015 року ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM святкував 50-річчя з моменту отримання першої продукції – рідкого аміаку, після чого один за одним будувалися та пускалися цехи з виробництва мінеральних добрив. Паралельно з ними організовувалися й допоміжні цехи, без яких також неможлива робота заводу. У грудні виробничі ювілеї відзначили цех з виробництва азотної кислоти, цех водопостачання і промислової каналізації та цех складського господарства.

29.12.2015 Новий рік – це завжди нові плани, здобутки та сподівання
Планування, виробництво та збут – три кити, на яких тримається підприємство. Від того, наскільки чітко та професійно ведеться робота в цих напрямах, залежить його успіх, фінансова стабільність та прибутковість. Нині всі наші сподівання та надії спрямовані у Новий 2016 рік. Яким він може бути для Черкаського «Азоту» та його колективу, нам розповіли «стратеги і тактики» нашого підприємства, керівники планово-економічного, виробничого відділів та відділу збуту. А ще вони та їхні колективи змогли принагідно привітати всіх колег-азотівців з прийдешніми святами.

28.12.2015 Діти азотівців безкоштовно вивчатимуть англійську мову
У Центрі дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» організували англійський інтерактивний клуб «Simple English». До старту занять залишилися лічені дні.

15.12.2015 Працівники «Азоту» привітали школу №5 з ювілеєм
11 грудня 2015 року в ПК «Дружба народів» відбулися урочистості з нагоди 125-ої річниці  Черкаської загальноосвітньої школи №5, яка є підшефною для ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.


Новости 331 - 340 з 886
Початок | Попер. | 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 | Наст. | Кінець Все