<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

10.12.2015 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM проводить масштабний плановий капітальний ремонт на виробництві азотної кислоти
На Черкаському «Азоті» OSTCHEM триває масштабний плановий капітальний ремонт у цеху М-5 з виробництва неконцентрованої азотної кислоти. Загальний обсяг капіталовкладень, спрямованих на реалізацію запланованих організаційно-технічних заходів, складає понад 3 мільйони гривень.

09.12.2015 Газорятівники «Азоту» збирають перший урожай бананів
Колектив ВГРЗ Черкаського «Азоту» встигає не тільки виконувати свої професійні зобов’язання щодо забезпечення газової безпеки товариства, але й знаходить час для вирощування екзотичних рослин у зимовому саду. Вперше до фруктового кошика, окрім лимонів і гранатів, додалися ще й банани.

08.12.2015 Волонтери підприємства оперативно виконують прохання з передової
Працівники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM продовжують збирати кошти для допомоги військовим, які за будь-­яких погодних умов та політичних домовленостей, удень та вночі несуть варту на сході України, оберігаючи спокійне та мирне життя мільйонів своїх співвітчизників.

07.12.2015 Черкаський «Азот» успішно втілює програму розвитку молодих кадрів
На Черкаському «Азоті» OSTCHEM продовжується реалізація експериментальної програми підготовки персоналу, яка тісно пов’язана з формуванням кадрового резерву. Кожен із її учасників – потенційний кандидат на посаду начальника зміни.

04.12.2015 Діти азотівців зустрілися з героями нашого часу
Третього грудня в усьому світі відзначали Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Щороку педагогічний колектив Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» проводить з цієї нагоди заходи, спрямовані на інтеграцію в суспільство дітей з вадами здоров’я.

03.12.2015 Зварювальники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM стали переможцями престижного конкурсу
Зварювальники Черкаського «Азоту», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), здобули призові місця на XI всеукраїнському професійному конкурсі «Золотий кубок Бенардоса – 2015», що проходив у Києві.

01.12.2015 У спорткомплексі пройшли змагання з дартсу
Наприкінці листопада 2015 року в спорткомплексі ПАТ «АЗОТ» пройшов турнір з дартсу серед працівників структурних підрозділів товариства, присвячений річниці Євромайдану.

30.11.2015 Добрива ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM увійшли до сотні найкращих товарів України
Карбамідо-аміачна суміш (КАС) виробництва ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), здобула перемогу в номінації «Товари виробничо-технічного призначення» національного конкурсу якості «100 кращих товарів України».

27.11.2015 Навчальний центр Черкаського «Азоту» став базовим для хімічних підприємств холдингу OSTCHEM
У Навчальному центрі Черкаського «Азоту», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), запроваджується програма навчання та підвищення кваліфікації для працівників хімічних підприємств холдингу.

26.11.2015 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM проводить реконструкцію біологічних очисних споруд, які очищають каналізаційні стоки міста
Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (Group DF), проводить реконструкцію цеху очистки промислових і стічних вод. Цех очищає не лише стоки підприємства, а й каналізаційні стоки міста. В розвиток цього структурного підрозділу підприємство інвестує понад 2,6 мільйона гривень.


Новости 341 - 350 з 886
Початок | Попер. | 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 | Наст. | Кінець Все