<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

13.01.2016

Колядували, щедрували, нову радість дарували на щастя та удачу

Різдво, Старий новий рік – найулюбленіші свята новорічно-різдвяного циклу. Адже в них сконцентровано стільки магічної сили, веселощів, щедрих подарунків і побажань, що, певно, не містить жодна інша українська традиція.

Хвиля веселих вертепів прокотилася містом у ці святкові новорічно-різдвяні дні. Докотилася вона і до Черкаського «Азоту». Різдвяні віншування та щедрівки для азотівців лунали у виступах учнів підшефної спеціалізованої школи №20 та колективу народного аматорського хору ветеранів праці товариства.







У давнину кожна українська родина вважала за честь, що колядники їх не обминули і прийшли привітати з Різдвом, щедрували та посівали на здоров’я, добробут та удачу. Їхні співи і зараз є справжніми витворами мистецтва.





– Щиро дякую творчим колективам, які підбадьорили нас, проклавши дорогу у новий виробничий рік добрими побажаннями. Хай збудуться вони для кожного з нас, для всієї України, – сказав Голова Правління ПАТ «АЗОТ» Віталій Скляров, вручивши учасникам концертного дійства святкові подарунки.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку