<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Нагороди і досягнення

ПрАТ «АЗОТ» – лідер українського ринку мінеральних добрив.

За більш ніж піввікову історію (перша продукція була отримана 14 березня 1965 року), підприємство перетворилося в гіганта хімічної індустрії. За цей час «Азот» значно наростив потужності з виробництва аміаку, карбаміду та аміачної селітри, а в 1993 році розпочато виробництво рідких добрив – карбамідо-аміачної суміші (КАС), обсяги виробництва якої постійно зростають.

Сьогодні Черкаське ПрАТ "АЗОТ" – одне з найбільших підприємств України з випуску мінеральних добрив.

Розвиток міжнародних зв'язків сприяв оновленню системи зовнішньоекономічної діяльності. Високоякісні черкаські добрива постачалися до багатьох країн світу. Останні роки ж Черкаський «Азот» орієнтований на забезпечення добривами саме українських аграріїв.

З метою залучення та використання сучасних технологій підприємство підтримує тісні зв'язки з фірмами "Амонію Казале" (Швейцарія), "Уреа казале" (Швейцарія), "Хальдор Топсе" (Данія), "Кеталіст анд Кемікал" (США), "Трансонік" (Німеччина ), "Машинен-фабрик Мелерс" (Німеччина), "Акзо Нобель" (Швеція), "Монсанто" (США), "Джонсон Маттi" (Англія), "Голанд Новохім Б.В." (Голландія) та іншими.

ПрАТ «АЗОТ» постійно реалізує проекти, спрямовані на підвищення ефективності виробництва, поліпшення якості продукції, захист навколишнього середовища. У 2005 році підприємство отримало сертифікат на відповідність системи менеджменту якості вимогам ISO 9001, а вже в 2006-му були отримані сертифікати стандартів з управління охороною праці OHSAS 18001 та менеджменту навколишнього середовища ISO 14001.

Якість продукції, що випускається – один з головних пріоритетів ПрАТ «АЗОТ». На підприємстві запроваджено і підтримуються жорсткі стандарти якості. Черкаський «Азот» одним з перших підприємств в Україні включився в процес виконання умов Європейського законодавства REACH.

Ми постійно турбуємось про репутацію підприємства. Продукцію ПрАТ "АЗОТ" добре знають у багатьох країнах світу. Підтвердження цьому є міжнародні нагороди:

Нагорода за якість і досконалість «Міжнародна Золота Зірка», яка була отримана в листопаді 1997 року в Мадриді (Іспанія).

Міжнародна Золота Нагорода «За технологію та якість», яка була отримана в червні 1999 року в Франкфурті-на-Майні (Німеччина).

Нагорода за досконалість і діловий престиж, отримана в липні 2010 року в Нью-Йорку (США) на саміті з якості.

У 2014 році Черкаський «Азот» здобув перемогу в національному конкурсі «100 кращих товарів України» в номінації «Товари виробничо-технічного призначення».

Відзначено також особисті якості й досягнення Голови Правління ПрАТ «АЗОТ» Віталія Склярова, який став володарем титулу «Людина року-2012» у номінації «Промисловець року».

Ми впевнено дивимося в майбутнє, тому що головним потенціалом підприємства є колектив висококваліфікованих робітників та інженерно-технічних працівників. Його плідна робота на благо споживачів нашої продукції зміцнює економіку і престиж України.

Головні пріоритети подальшого розвитку підприємства – це підвищення енергетичної ефективності діючих виробництв, розробка та впровадження інноваційних технологій, підвищення рентабельності продукції, що випускається.