<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.12.2015

Працівники «Азоту» привітали школу №5 з ювілеєм

11 грудня 2015 року в ПК «Дружба народів» відбулися урочистості з нагоди 125-ої річниці  Черкаської загальноосвітньої школи №5, яка є підшефною для ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.


О.Сандецький та директор школи В.Чурчина

На свято завітали куратор школи від Черкаського «Азоту», начальник цеху водопостачання і промислової каналізації Олександр Сандецький та куратор школи №2, апаратник екстрагування цеху К-1 Ольга Усова. Олександр Борисович зачитав для присутніх у залі вітальне звернення Голови Правління ПАТ «АЗОТ» Віталія Склярова. А в подарунок від шефів школа отримала акустичну систему та два мікрофони.


Про історію школи розповіла виставка

Прийшли привітати освітян представники обласної та міської влади, обласної та міської профспілки працівників освіти, асоціації керівників шкіл міста, ветерани педагогічної праці, учні, батьки та випускники школи, серед яких такі відомі на Черкащині особистості як Валентина Коваленко – поет, член спілки письменників України, голова обласної ради минулого скликання, Віталій Коваль – заступник губернатора Черкаської області з гуманітарних питань, Микола Щербина –  Почесний краєзнавець України, автор книг з краєзнавства та численних публікацій на сторінках місцевої преси та багато інших.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку