<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.01.2016

Працівник ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM удостоєний високої державної нагороди

Звання «Заслужений працівник промисловості України» отримав слюсар-ремонтник цеху з виробництва карбаміду М-6 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM Андрій Кікаленко. Відповідний Указ підписано Президентом України.

Державну відзнаку працівнику підприємства вручив голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко.

За плечима Андрія Кікаленка 38 років роботи на Черкаському «Азоті». Розпочав він трудову діяльність у цеху контрольно-вимірювальних приладів і автоматики (КВПіА), у 1987 році брав участь у монтажних та пусконалагоджувальних роботах виробництва карбаміду (цех М-6), де працює і донині. Багаторічна робота на різних ділянках цього виробництва дала Андрію Кікаленку великий досвід і навички висококваліфікованого спеціаліста з ремонту хімічного обладнання.



– Хімічне виробництво – це складний механізм і управляти ним можуть спеціалісти, які досконально його знають, володіють усіма тонкощами виробничого процесу і особливостями роботи технологічного обладнання. Тому наші працівники постійно навчаються, підвищують кваліфікацію, передають свій досвід та уміння молоді, яка приходить на виробництво, – зазначив Ігор Сергієнко, директор департаменту з управління персоналом ПАТ «АЗОТ». – Підприємство є одним із провідних у хімічній галузі України і заслуги наших працівників традиційно відзначаються високими державними нагородами та званнями.

За піввікову історію існування підприємства високими державними нагородами та званнями удостоєні сотні працівників ПАТ «АЗОТ».

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку