<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

04.12.2015

Діти азотівців зустрілися з героями нашого часу

Третього грудня в усьому світі відзначали Міжнародний день людей з обмеженими можливостями. Щороку педагогічний колектив Центру дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» проводить з цієї нагоди заходи, спрямовані на інтеграцію в суспільство дітей з вадами здоров’я.

– Ми вирішили провести зустріч з тими, хто може поділитися своїм успіхом, перемогами, дати добру пораду й надихнути, – говорить директор ЦДТ Людмила Дивнич. – Це свято душевного тепла, гарячих сердець і вірної дружби.

На емоційну, сповнену життєвим досвідом і мудрістю «Зустріч друзів» завітали герої нашого часу, які можуть стати прикладом для підростаючого покоління. Молодший сержант 90-го окремого аеромобільного батальйону Євген Одновол більше року боронив країну від зовнішнього ворога на Сході, браву участь у найзапекліших боях, зокрема в Донецькому аеропорту. Він пройшов шлях від звичайного солдата, гранатометника до командира відділення першої роти. З присутніми Євген поділився своїми переживаннями, спогадами про війну і мудрістю, яку перейняв у бойових побратимів.



Ніколи не здаватися й не обертатися назад дітей вчили одержимі спортом, відомі в Україні і за її межами дворазовий срібний призер Паралімпійських ігор в Сіднеї, дворазовий чемпіон Паралімпійських ігор в Афінах, заслужений майстер спорту, багаторазовий рекордсмен і чемпіон світу, почесний громадянин міста Черкаси Антон Скачков та дворазовий чемпіон Паралімпійських ігор в Афінах, заслужений майстер спорту, почесний громадянин Луганська Олександр Дорошенко. Серед останніх здобутків Олександра – золота й срібна нагороди на чемпіонаті світу з легкої атлетики серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору, що проходив у місті Доха (Катар). Завдяки перемозі він отримав ліцензію на право участі наступного року в літніх Паралімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро.

– Я хочу, щоб ви стали успішними в майбутній професії, – зазначив Олександр Дорошенко, звертаючись до дітей. – У світі немає нічого неможливого. Ви тільки ставте перед собою мету і сміливо до неї йдіть.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку