<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.11.2015

Виконання паперової роботи на «Азоті» забезпечує бюро розмножувальної техніки

Сотні тисяч примірників журналів, рапортів, бланків та багато інших необхідних для роботи підприємства документів друкується в бюро розмножувальної техніки Черкаського ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. Завдяки цьому відділу вся необхідна друкарська продукція виготовляється безпосередньо на території товариства.

Нині тут працюють 10 осіб: оператори копіювально-розмножувальних машин, друкарі, палітурники. Нещодавно цей структурний підрозділ очолив Михайло Шкарупа – молодий спеціаліст, який має досвід роботи у сферах технічного дизайну та поліграфії. Увійти в курс справи йому допомагає попередній керівник БРТ ветеран праці, Михайло Захарін, який більше 20-ти років очолював бюро і зараз продовжує працювати в ньому на посаді консультанта.


У типографії БРТ: М.Шкарупа, О.Лісіна, А.Жура і С.Орловська

Бюро розмножувальної техніки має кілька підрозділів, кожен з яких виконує свою функцію. Так, розміщена в приміщенні ремонтно-механічного цеху типографія плаского офсетного друку друкує і збирає журнали, рапорти та іншу багатотиражну продукцію. Мінімальна кількість замовлення – від 1000 примірників. Підрозділ, що розміщується в приміщенні центральної лабораторії, виготовляє копії різноманітних схем та креслень, які використовуються на виробництві. Особливо потребують такої послуги проектно-конструкторський відділ та відділ головного будівельника.


Оператор копіювально-розмножувальних машин К.Білик

Ще одне відділення БРТ розташовується в приміщенні заводоуправління товариства. Тут виконується оперативний і повноколірний друк, копіювання документів. До речі, вітальні адреси ювілярам, запрошення та квитки на святкові заходи, корпоративні вітальні листівки на свята, грамоти та інша святкова і сувенірна продукція – це теж справа рук колективу БРТ. А ще у штаті цього відділу працює коректор, який перевіряє на грамотність всі накази й розпорядження, а також тексти, що використовуються в друкованій продукції бюро.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку