<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

30.11.2015

Добрива ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM увійшли до сотні найкращих товарів України

Карбамідо-аміачна суміш (КАС) виробництва ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), здобула перемогу в номінації «Товари виробничо-технічного призначення» національного конкурсу якості «100 кращих товарів України».

Нагородження переможців та лауреатів ХІІ всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України», спрямованого на поліпшення якості та конкурентоспроможності вітчизняної продукції, пройшло в Українському домі.

– Це ще одна нагорода, яка засвідчує високу якість нашої продукції. Щоб постачати на ринок конкурентоспроможні мінеральні добрива, ми дотримуємося в процесі виробництва найвищих міжнародних норм і стандартів, постійно модернізуємо обладнання, впроваджуємо інноваційні технології, – зазначає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ». – Підвищений попит на нашу продукцію, надійні партнерські відносини, довіра і визнання споживачів – це результат злагодженої та ефективної роботи багатотисячного колективу.

Як відзначають експерти, щороку на вітчизняному ринку міндобрив збільшується частка КАС. Наприклад, за сезон осінь – весна 2005 – 2006 рр. «Азот» відвантажив українським аграріям лише 892 тонн КАСу, то за відповідний період 2014 – 2015 рр. – більше 277 тис. тонн. Такий приріст забезпечується прогресивністю та універсальністю цих добрив. Зокрема, вони єдині містять одразу три форми азоту – нітратну, амонійну та амідну, що сприяє пролонгованому живленню рослин протягом всього періоду вегетації.


Комерційний директор ПАТ «АЗОТ» Андрій Коваленко

– Незважаючи на те, що осіння посівна кампанія закінчилася, сільгоспвиробники продовжують інтенсивно закуповувати добрива, – зауважує Андрій Коваленко, комерційний директор ПАТ «АЗОТ». – Протягом перших двох декад листопада ми відвантажили понад 18 тис. тонн КАСу. В найближчі кілька місяців попит на ці добрива додатково підвищиться й утримуватиметься до літа.

Першу тонну карбамідо-аміачної суміші в цеху М-7 Черкаського «Азоту» було отримано в 1993 році. Нині завдяки значним капіталовкладенням холдингової компанії OSTCHEM, до складу якої підприємство увійшло в 2011 році, «Азот» є вітчизняним лідером з виготовлення цієї продукції.

Нагадаємо, минулого року до сотні найкращих вітчизняних товарів увійшла аміачна селітра, яку виробляє ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку