<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.12.2015

Черкаський «Азот» успішно втілює програму розвитку молодих кадрів

На Черкаському «Азоті» OSTCHEM продовжується реалізація експериментальної програми підготовки персоналу, яка тісно пов’язана з формуванням кадрового резерву. Кожен із її учасників – потенційний кандидат на посаду начальника зміни.

У чотирьох технологічних цехах ПАТ «АЗОТ» – А-3, А-5, М-2 та М-6 – було створено додаткові штатні одиниці. Заповнили їх перспективні молоді спеціалісти – випускники технічних вузів.

– Обрані фахівці отримали всі можливості для роботи, навчання та безперервного професійного розвитку. Як показує дворічний досвід, створена система успішно функціонує. Поки що нас не підвів жоден «студент», – розповідає директор департаменту з управління персоналом Ігор Сергієнко.

За індивідуальними планами в рамках експериментальної програми навчається 13 молодих спеціалістів. Двох з них, працівників цеху М-2 Євгена Фатенка й Сергія Кузьменка, від фінальної оцінки рівня їхньої підготовки комісією товариства відділяє останній етап. Протягом наступних півроку вони мають успішно пройти стажування на посаді начальника зміни під пильним керівництвом практиків – Віталія Шевченка та Василя Бикова.

Є.Фатенко та І.Фіолковський обговорюють технологічний процес

– Стати начальником зміни – під силу кожному. Було б бажання. За два роки хлопці змогли освоїти всі основні робочі місця. Без сумніву, вони пройшли відмінну виробничу школу, – говорить заступник начальника цеху М-2 Дмитро Толмачов.

Як зазначив начальник Навчального центру ПАТ «АЗОТ» Ігор Негробов, ще 11 молодих спеціалістів у цехах А-3, А-5 і М-6 закінчують зараз перший або другий етап навчання. Після успішного складання тестів на навчально-тренувальній системі Автоекзаменатор «Охорона праці» та засідання комісії товариства вони продовжать освоєння нових робочих місць відповідно до розроблених індивідуальних планів.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку