<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

24.10.2019 ХІМІКИ ВТРЕТЄ ПОСПІЛЬ ЗДОБУЛИ ПЕРЕМОГУ В ОБЛАСНІЙ СПАРТАКІАДІ ФЕДЕРАЦІЇ ПРОФСПІЛОК ЧЕРКАЩИНИ
19 жовтня за чудової осінньої погоди пройшли фінальні змагання XXVI обласної Спартакіади Федерації профспілок Черкащини серед обласних галузевих профспілкових об’єднань. Збірну команду працівників хімічної та нафтохімічної галузей промисловості здебільшого представляли спортсмени-фізкультурники ПАТ «АЗОТ», які й забезпечили їй І почесне місце.

21.10.2019 У мікрорайоні «Дніпровський» пройшло свято «Дари осені»
Вже традиційно, з піснями та пригощаннями, у мікрорайоні Черкас «Дніпровський» 20 жовтня пройшло свято «Дари осені».  Щороку такий захід організовує для жителів мікрорайону  депутат Черкаської міської ради, директор з якості ПАТ «АЗОТ» Іван Сухарьков.

09.10.2019 ПОВІДОМЛЕННЯ ЩОДО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ ІНВЕСТИЦІЙНОЇ ПРОГРАМИ ПАТ «АЗОТ» У СФЕРІ ЦЕНТРАЛІЗОВАНОГО ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА ВОДОВІДВЕДЕННЯ НА 2020 РІК

25.09.2019 КОМАНДА ПАТ «АЗОТ» З ФУТЗАЛУ ВИБОРОЛА ЗОЛОТО «БІЗНЕС-ЛІГИ»
Перше місце посіла збірна Черкаського «Азоту» з футзалу в чемпіонаті Черкаської області літня «Бізнес-ліга», що проходив з травня по вересень 2019 року.

06.09.2019 За сприяння азотівців у мікрорайоні Дніпровський триває капітальний ремонт вулиць
Повна реконструкція вулиці Чехова від вулиці Нижня Горова до Гетьмана Сагайдачного з освітленням та ремонтом тротуарів проводиться нині в Черкасах за поданням депутатів міської ради від ВО «Черкащани», більшість з яких працюють на Черкаському «Азоті».

02.09.2019 ПАТ «АЗОТ» допоміг школам підготуватися до навчального року
Вже традиційно Черкаський «Азот» бере активну участь у підготовці підшефних шкіл до нового навчального року, а депутати від ВО «Черкащани» роблять все можливе, щоб навчальні заклади отримували фінансування з міського бюджету на проведення вартісних капремонтів та реконструкцій.

07.08.2019 Працівники Черкаського «Азоту» відпочивають та оздоровлюються на морі
Незабутні враження та морську засмагу привезли з відпочинку працівники ПАТ «АЗОТ» та їхні діти, які цього літа отримали від профкому підприємства путівки у санаторій, що на березі Чорного моря в смт. Лазурне Херсонської області.

01.08.2019 Комбінату громадського харчування ПАТ «АЗОТ» – 40 років
Важливу дату відзначають сьогодні, 1 серпня, працівники комбінату громадського харчування ПАТ «АЗОТ», який рівно 40 років тому став структурним підрозділом підприємства і повністю взяв на себе відповідальність за харчування багатотисячного колективу хіміків.

25.07.2019 ПАТ "АЗОТ" продовжує дбати про дозвілля дітей
За сприяння депутата міської ради, начальника цеху ВПіПК ПАТ «АЗОТ» Олександра Сандецького в місті відкрився ще один дитячий майданчик виробництва Черкаського «Азоту».

12.07.2019 Іван Сухарьков відкрив азотівський дитячий майданчик
Ще один сучасний дитячий майданчик виробництва Черкаського «Азоту» отримали дітлахи  мікрорайону «Дніпровський», яким опікується директор департаменту з якості ПАТ «АЗОТ», депутат Черкаської міської ради та кандидат у депутати до Верховної Ради Іван Сухарьков.  


Новости 131 - 140 з 886
Початок | Попер. | 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 | Наст. | Кінець Все