<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

11.09.2014 У новий творчий сезон з новими піснями
Уже тринадцять років на теренах благодійного фонду ветеранів війни і праці ПАТ «АЗОТ» діє хор ветеранів, який культурно-­мистецькою діяльністю підтверджує звання «народного аматорського колективу профспілок України».

10.09.2014 На допомогу армії азотівці назбирали вже більше 110 тисяч гривень
Працівники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM продовжують збирати добровільні внески для допомоги військовим, які задіяні у бойових діях на сході країни, та азотівцям, мобілізованим до лав Української армії. На ці гроші закупляється найнеобхідніше: бронежилети, каски, військова форма, ліки…

08.09.2014 Для забезпечення українських аграріїв мінеральними добривами до осінньої посівної ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM працює на повну виробничу потужність
Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), завантажив усі виробничі потужності понад 100%. Цехи з виробництва аміачної селітри та карбаміду працюють у понадпроектному виробничому режимі та перевиконують планові показники. Така інтенсивність виробництва мінеральних добрив обумовлена необхідністю забезпечити українських аграріїв достатньою кількістю добрив до початку осінньої посівної.

03.09.2014 Цех з виробітку кальцинованої соди К­-6 відзначив ювілей
«Завод у заводі» – так образно називають виробництво капролактаму, в число якого входить вісім структурних підрозділів. Серед них і цех з виробітку кальцинованої соди К-­6, біля керма якого чотирнадцять років перебуває Олександр Володимирович Полішко. Ця естафета йому дісталася від Григорія Івановича Головача та Романа Володимировича Ріпки, які в різні роки очолювали цех. 2 вересня 1984 року колектив вважає офіційною датою пуску цеху й одержання першої продукції.

01.09.2014 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM привітав учнів 19 черкаських шкіл із Днем знань
Представники ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), побували на урочистостях з нагоди свята першого дзвоника у 19 школах Черкас.

29.08.2014 За сприяння холдингу OSTCHEM у Черкасах пройшов перший регіональний агрофорум «Чотири сезони» для сільгоспвиробників
Холдинг OSTCHEM виступив генеральним партнером проведення аграрного форуму «Чотири сезони». Проект створений для формування регіональних спільнот професіоналів агросектору –  представників дрібних і середніх фермерських господарств, підприємств-виробників мінеральних добрив, науково-дослідних інститутів, компаній, що спеціалізуються на поставках агрохімії для сільгоспвиробників. У першому форумі, що пройшов у м. Черкаси, взяли участь сільгоспвиробники центрального регіону України.

26.08.2014 Прапор, який майорить на башті «Азоту», – найвищий в області
Український прапор розміром 6 на 10 метрів підняли працівники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM на грануляційній башті цеху з виробництва карбаміду М­-2 на День Державного Прапора України 23 серпня.

23.08.2014 Шановні азотівці та ветерани праці!
Приміть щирі вітання з нагоди Дня незалежності України!

18.08.2014 «Азот» допомагає мобілізованим працівникам та їхнім родинам
16 працівників «Азоту» мобілізовані до лав Збройних сил України, ще 65 працівників проходять нині медогляд, після якого буде вирішено чи підлягають вони службі в армії. 9 серпня воювати до Донецька відправився Андрій Костів – апаратник підготовки сировини та відпуску напівфабрикатів і продукції цеху М-2.

14.08.2014 Маленькі «азотівці» відпочивали в санаторіях і дитячих таборах
Цього літа 115 дітей працівників ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM відпочили та оздоровилися за путівками, наданими Фондом соціального страхування. 20 маленьких відпочивальників побували на Чорному морі в санаторії «Патрія» Білгород-Дністровського району Одеської області.


Новости 511 - 520 з 881
Початок | Попер. | 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 | Наст. | Кінець Все