<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

07.10.2014

Наші військові дякують азотівцям за підтримку

Близько 5 тонн гуманітарної допомоги назбирали та відправили в зону АТО працівники Черкаського ПАТ «АЗОТ». Також нещодавно придбали 100 балаклав, 90 комплектів термобілизни та противірусні препарати.



Продовжується також робота із забезпечення всім необхідним працівників «Азоту» чи їхніх дітей, яких мобілізують до збройних сил. Для них купуються бронежилети, каски, термобілизна, берци, куртки, захисні окуляри, рукавиці, светри, шапки, наколінники, спальники, розгрузки, найнеобхідніші ліки тощо.


Дуже вдячні своїм колегам за допомогу Олексій Заярнюк (ЦЕРЦ), Валентин Лобода (М-­6), Андрій Кауров (УКР), Роман Розум (К-­6), Микола Братко (М­-9), Микола Орел (ОПСВ), Андрій Костів (М­-2), Ольга Ситник (КГХ) та інші.

Висловлює подяку працівникам цеху А­-3 й Руслан Козаков. Він пішов у АТО, коли азотівці ще не встигли налагодити збір коштів, тому купував усе необхідне сам. Дізнавшись, що другові пот­рібна допомога, товариш по службі в 95-­ій бригаді Богдан Герасименко, який працює апаратником в А-­3, організував у цеху збір коштів та перерахував їх на картку Руслана.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку