<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.01.2015 У Новий рік колектив цеху А-3 увійшов з вагомими результатами
Цех з виробництва аміаку А-3 щороку демонструє високі показники з економії енергоресурсів. Рік, що минув, не став винятком. Аміачникам вдалося зекономити 11 млн. 420 тис. м³ природного газу та 1 млн. 231 тис. кВт/год електроенергії.

14.01.2015 Хор ветеранів завітав на рідний «Азот» з колядками та щедрівками
Гарний настрій на увесь день забезпечили працівникам ПАТ «АЗОТ» учасники народного аматорського хору ветеранів праці Благодійного фонду підприємства, які зранку 14 січня заколядували та защедрували для азотівців.

12.01.2015 Корпоративна соціальна відповідальність Group DF: пріоритетні напрямки
Що таке корпоративна соціальна відповідальність? Єдиного визначення КСВ немає і, певно, не може бути, оскільки йдеться про системний підхід до комплексної проблеми. За одним із визначень, КСВ – це спосіб управління бізнес-­процесами з метою забезпечення позитивного впливу на суспільство.

08.01.2015 Діти працівників «Азоту» здійснили пізнавальну різдвяну подорож
У Центрі дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» напередодні Святвечора пройшов новорічно­-різдвяний ранок. Цього разу свято було не лише вокально-­хореографічним, але й доволі пізнавальним. Разом зі своїми батьками діти «подорожували» різними країнами світу.

06.01.2015 Азотівець переміг на змаганнях з пауерліфтингу
Інструктор-­методист тренажерної зали ПАТ «АЗОТ» Сергій Заіченко здобув перемогу у відкритому чемпіонаті міста Черкас з пауерліфтингу, організованому Черкаською обласною організацією Федерації пауерліфтингу України.

05.01.2015 Черкаські хіміки привітали бійців АТО з новорічними святами
Військові, які нині проходять реабілітацію в Черкаському обласному госпіталі для інвалідів війни, отримали від ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM подарунки до новорічно­-різдвяних свят.

26.12.2014 Підприємці та аграрії разом сприятимуть розвитку Черкащини
Голова Правління ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM Віталій Скляров взяв участь у передачі Черкаської обласної телекомпанії «Рось» «Країна, яка нам потрібна», під час якої обговорювалися засади створення нової громадської організації –  «Об’єднання територіальних громад». До неї увійшов і Черкаський «Азот».

24.12.2014 Для підвищення рівня безпеки виробництва на ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM відбулися масштабні комплексні навчання
На Черкаському «Азоті», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), відбулися спеціальні масштабні навчання, спрямовані на практичне відпрацювання дій щодо ліквідації можливих наслідків надзвичайної ситуації. Під час навчань на практиці відпрацьовані злагоджені дії колективу та служб підприємства, спеціалізованих служб цивільного захисту міста та підрозділи управління ДСНС України в Черкаській області.

22.12.2014 На «Азоті» змагалися юні гімнастки
ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM надав свій спортзал для проведення відкритого турніру з художньої гімнастики у місті Черкаси «Казковий Миколай». 20 грудня тут змагалися 80 спортсменок віком від 3 до 12 років.

22.12.2014 Черкаський «Азот» OSTCHEM привітав дітей з Днем Святого Миколая
ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM вже традиційно провів театралізоване свято для дітей виробничників. Феєричне дійство відбулося в Палаці культури «Дружба народів». Також цього дня підприємство привітало зі святом учнів підшефних шкіл.


Новости 471 - 480 з 886
Початок | Попер. | 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 | Наст. | Кінець Все