<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.07.2014 Команда ПАТ «АЗОТ» здобула перемогу в літньому турнірі з міні-­футболу
Черкаський «Азот» посів перше місце в іграх вищої ліги у літніх змаганнях з міні-­футболу. Почесну позицію лідера наші гравці вибороли ще в передостанньому матчі. 21 липня відбулася офіційна церемонія нагородження призерів чемпіонату.

22.07.2014 У цеху К-­3 проходить капремонт блоку розділення повітря
На ПАТ «АЗОТ» у цеху К­-3 розпочався плановий капітальний ремонт установки з розділення повітря криогенного типу Кж-­2 №1. Виконання запланованого комплексу робіт, згідно із затвердженим графіком, має завершитися на початку серпня.

22.07.2014 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM продовжує надавати матеріальну допомогу українським військовим
Працівники Черкаського «Азоту», що входить до холдингу OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), збирають кошти для військовослужбовців, задіяних у проведенні антитерористичної операції на Сході країни.

21.07.2014 Підприємство інвестує понад два мільйони в заміну міського колектора
Черкаський «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), продовжує реалізацію програми з ремонту та модернізації каналізаційного колектора, яким транспортуються міські стоки. Цьогоріч на її реа­лізацію буде спрямовано 2,2 млн. гривень.

18.07.2014 Віталій Скляров: ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM завантажить виробничі потужності «на повну»
Після проведення капітальних ремонтів цехів, які відповідно до графіку підходять до завершення, ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM буде готовий до максимального навантаження виробничих потужностей, щоб виконати завдання із виробітку і поставки мінеральних добрив вітчизняним аграріям у період осінньої посівної. Про це повідомив Голова Правління Віталій Скляров під час робочої наради з провідними фахівцями управлінського складу, начальниками цехів, керівниками служб і відділів.

08.07.2014 OSTCHEM забезпечить мінеральними добривами український АПК до осінньої посівної
Холдинг OSTCHEM, який об’єднує підприємства азотної хімії Group DF, повністю забезпечить потреби українського ринку в азотних добривах у період осінньої посівної кампанії.

08.07.2014 Парад квітів біля виробничих корпусів Черкаського «Азоту»
Територія ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM за своїм естетичним виглядом наближається до найкращих європейських стандартів. У цьому переконається кожен, хто хоч раз побуває на підприємстві, особливо влітку, коли зеленіють дерева та газони, радують різнобарвними кольорами квіткові клумби.

08.07.2014 За ремонт побутівок власними силами цехи отримають премії
Кампанія з ремонту та реконструкції побутових приміщень у структурних підрозділах ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM триває вже декілька років поспіль. Цьогоріч деякі цехи підтримали пропозицію керівництва підприємства щодо створення ремонтних бригад та самостійного виконання робіт у невеликих побутівках, наприклад, тих же кімнатах для прийому їжі.

07.07.2014 Відпочинок у Лазурному: море, гарний настрій та незабутні емоції
Тепле море і не менш теплий прийом господарів, дельфіни просто під берегом, цікаві екскурсії, якісне харчування – це далеко не всі позитивні враження працівників ПАТ «АЗОТ», які нещодавно повернулися з моря. Нагадаємо, що цього року азотівці відпочивали в санаторії «Чайка» (смт. Лазурне Херсонської області).

04.07.2014 Черкаський «АЗОТ» OSTCHEM підписав Меморандум з обласною адміністрацією про координацію зусиль з метою покращення соціально-економічної ситуації в області
Між Черкаським ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM та обласною державною адміністрацією м.Черкас, у рамках програми корпоративно-соціальної відповідальності підприємств, що входять до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), був підписаний Меморандум про співпрацю. Один із основних напрямків корпоративної відповідальності хімічних підприємств холдингу OSTCHEM Group DF – це регіональний розвиток міст, де знаходяться підприємства групи.


Новости 531 - 540 з 886
Початок | Попер. | 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 | Наст. | Кінець Все