<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.08.2014

План з виробництва КАСу в липні виконаний на 100 відсотків

На Черкаському ПАТ «АЗОТ» ОSTCHЕМ продовжують напрацьовувати рідкі комплексні добрива (КАС) для внутрішнього ринку. План з його виробітку за липень виконаний на 100 відсотків. Про це повідомив начальник цеху М­7 Микола Сергійович Скалько.


Наразі більша частина КАСу відвантажується машинами

Річні потужності виробництва карбамідо­аміачної суміші (КАС), а це 200 тисяч тонн, дозволяють забезпечувати внутрішні потреби виробників сільського господарства.

– Специфіка нашого виробництва полягає в його гнучкості. Працює воно залежно від попиту на ринках збуту, – розповідає Микола Сергійович Скалько. – Коли є потреба у збільшенні виробітку продукту, потужності підприємства навантажуються на 100 відсотків. Скажімо, в липні план був незначний, але вже наступні місяці будуть характеризуватися суттєвим підйомом, оскільки справа йтиме ближче до осені, а це та пора, коли ми завжди відчуваємо пожвавлення на внутрішньому ринку мінеральних добрив і підвищений попит на поживу.

Зараз значна частина виробленого КАСу відвантажується на «самовивіз» машинами, дещо менша кількість відвантажується у цистерни для подальшого транспортування залізницею.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку