<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

23.07.2014

Команда ПАТ «АЗОТ» здобула перемогу в літньому турнірі з міні-­футболу

Черкаський «Азот» посів перше місце в іграх вищої ліги у літніх змаганнях з міні-­футболу. Почесну позицію лідера наші гравці вибороли ще в передостанньому матчі. 21 липня відбулася офіційна церемонія нагородження призерів чемпіонату.

Турнір проходив під егідою Асоціації аматорського міні­-футболу (ААМФ) в Черкаській області. Стартували змагання на початку червня. Цього року у вищій лізі виступали 12 команд, у першій лізі – 18. Футболісти ПАТ «АЗОТ» лише в одній грі зазнали поразки.

– Ми якось дуже спокійно підійшли до зустрічі з «Вект­рою». Програли їм з рахунком 5:3. Спочатку пропустили багато голів. А потім до кінця матчу не вистачило часу, щоб відігратися, – згадує начальник сектора постачання ПАТ «АЗОТ» Олександр Самарін.

Більш серйозно футболісти налаштовувалися на зустріч з командою «Комфорт-­Плюс», яку й вважали своїм основним суперником, оскільки ті обіг­рали майже всіх попередніх учасників змагань. Попри побоювання, конкуренти все ж таки не витримали протисто­яння з азотівцями. Підсумковий рахунок зустрічі – 7:2. За один крок до фіналу чемпіонату працівники підприємства вибороли дострокове звання переможця «Літньої ліги». В інтерв’ю після цієї гри голова ААМФ у Черкаській області Павло Скворцов зазначив, що команда «Азоту» є найбільш сильним і якісним колективом чемпіонату за останні два роки.

Фінальна гра азотівців із командою "Солтекс"

– У різноманітних змаганнях, які влаштовує ААМФ, беремо участь ще з 2011 року. Не пам’ятаю жодного разу, щоб ми не потрапили до трійки лідерів. Однак було і таке, що кілька турнірів поспіль нам не вдавалося піднятися вище другого місця, – розповідає Олександр Самарін. – Стабілізувалася ситуація після повернення Олександра Караушана, який не грав раніше через травму.

Також стабільно на високому рівні грають слюсар-­ремонтник котельного цеху Олександр Куц та слюсар АВР цеху ВПіПК Нікіта Соколовський. Хороші технічні показники останнім часом демонструє і слюсар-­ремонтник УКР Андрій Вєтров.

2014 рік для футболістів ПАТ «АЗОТ» став надзвичайно продуктивним. У лютому команда посіла перше місце у вищій лізі зимового чемпіонату ААМФ, а наприкінці травня виборола перемогу в дорослій аматорські лізі ІІІ Весняного Кубка «Азоту». 

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку