<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

29.09.2014

Бігуни КЛБ «Ритм» взяли участь у благодійному марафоні в Києві

28 вересня у Києві відбувся наймасовіший і найграндіозніший забіг року – Kyiv Half Marathon. Цього разу на старт вийшло понад п’ять тисяч бігунів. У межах осіннього міжнародного напівмарафону відбувся благодійний пробіг «Сильні духом», під час якого відомі українці збирали кошти для поранених у зоні АТО бійців.

Благодійний пробіг «Сильні духом» на Kyiv Half Marathon започаткував Фонд «Лелеки», який очолює почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська. Серед бігунів були відомі музиканти, журналісти, громадські діячі, банкіри та благодійники. Виділялась  також команда клубу любителів бігу «Ритм» з Черкас. У їх числі: Юрій Воробйов, Анатолій Телегін, Іван Хотін, Віктор Зуєв, Наталія Кушнеренко та Наталія Кузнєцова.


У перших рядах бігли київський міський голова Віталій Кличко, Міністр молоді та спорту Дмитро Булатов, керівник Фонду «Лелеки» Валентина Жуковська, представники банків та інші. Переможцем забігу став відомий марафонець Віктор Шлінчак, який отримав голов­ний приз – український прапор із підписами поранених, які зараз проходять лікування.


Керівник КЛБ «Ритм» Юрій Воробйов і члени своєї команди, які щиро завдячують Валентині Жуковській за запрошення взяти участь у благодійному пробігові і змогу долучитися до надання матеріальної допомоги пораненим у зоні АТО бійцям. А також дякують керівництву ПАТ «АЗОТ» за сприяння участі у цьому великомасштабному  спортивному заході.


У цілому, за два місяці організаційної підготовки марафону, завдяки різноманітним акціям, на рахунок Фонду «Лелеки» надійшло понад 80 тисяч гривень, які будуть спрямовані на допомогу пораненим.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку