<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

27.05.2014 Черкаський «Азот» OSTCHEM завершив міські змагання ІІІ Весняного Кубка з міні-футболу
Черкаський ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), завершив проведення широкомасштабних міських змагань з міні-футболу на Кубок «Азоту». 24 травня відбулися фінальні ігри та нагородження переможців.

26.05.2014 Працівники ПАТ «АЗОТ» уклали Колдоговір на 2014 рік
Напередодні Дня хіміка, 22 травня, відбулася конференція трудового колективу ПАТ «АЗОТ» з прийняття Колдоговору на 2014 рік. Участь у конференції взяли почесний президент товариства Валентина Жуковська та голова Черкаської обласної організації профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості Володимир Шепель.

23.05.2014 Шановні працівники Черкаського «АЗОТ» OSTCHEM!
Прийміть щиросердні поздоровлення з нагоди професійного свята – Дня хіміка!

19.05.2014 У «Дружбі народів» відбулося яскраве свято дитячих талантів
Майже три години тривав звітний концерт дитячих колективів ПК «Дружба народів» ПАТ «АЗОТ», що пройшов 17 травня. Вихованці Палацу всіх вікових категорій виконали для глядачів майже 40 вокальних та хореографічних номерів.

19.05.2014 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM привітав із закінченням навчального року учнів Школи хіміка
Напередодні Дня хіміка ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM привітав із закінченням навчального року учнів Школи хіміка, яку було організовано на базі Черкаського державного технологічного університету. 32 школярі отримали відповідні сертифікати, а також пам’ятні подарунки від підприємства.

15.05.2014 На виробництві капролактаму триває масштабна реконструкція їдальні та чоловічої побутівки
ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM продовжує реалізацію соціальної програми зі створення належних умов праці виробничників. В її рамках – реконструкція їдальні та ремонт побутівки «капролактамівців». На виконання двох проектів підприємство спрямує майже 9 млн. гривень.

14.05.2014 Проектно-­конструкторському відділу ПАТ «АЗОТ» виповнилося 50 років
Проектно-­конструкторський відділ (ПКВ) Черкаського «Азоту» 9 травня 1964 року святкував не лише День Перемоги. Того дня його спеціалісти випустили свій перший проект. Як і 50 років тому, інженерна група відділу здійснює конструкторський супровід будь-­яких робіт на підприємстві – від ремонту приміщень до раціональних змін у веденні технологічного процесу та реконструкції окремих елементів виробництва.

14.05.2014 Аграрії області активно застосовують добрива Черкаського «Азоту»
Більшу частину виробленої продукції ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM постачає нині на внутрішній ринок. Користуються близькістю до потужного виробника міндобрив і черкаські аграрії, які активно закуповували їх для цьогорічної посівної.

12.05.2014 У День Перемоги азотівці вшанували пам'ять загиблих героїв
Традиційною святковою ходою до Пагорба Слави відзначили працівники ПАТ «АЗОТ» 69-ту річницю Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Колону азотівців прикрасило яскраве панно з живих квітів, а в руках люди тримали портрети «Безсмертного полку» – фото своїх дідів і прадідів-фронтовиків.

08.05.2014 НА ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM пройшов тижневик охорони праці
Протяжний звук сирени, загони спецпідрозділів у повній бойовій готовності, машина «швидкої допомоги»… на ПАТ «АЗОТ» проходять чергові планові навчання. Цього разу – в котельному цеху підприємства, де потрібно було ліквідувати наслідки умовного вибуху газу.


Новости 551 - 560 з 881
Початок | Попер. | 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 | Наст. | Кінець Все