<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

RSS

08.01.2015 Діти працівників «Азоту» здійснили пізнавальну різдвяну подорож
У Центрі дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» напередодні Святвечора пройшов новорічно­-різдвяний ранок. Цього разу свято було не лише вокально-­хореографічним, але й доволі пізнавальним. Разом зі своїми батьками діти «подорожували» різними країнами світу.

06.01.2015 Азотівець переміг на змаганнях з пауерліфтингу
Інструктор-­методист тренажерної зали ПАТ «АЗОТ» Сергій Заіченко здобув перемогу у відкритому чемпіонаті міста Черкас з пауерліфтингу, організованому Черкаською обласною організацією Федерації пауерліфтингу України.

05.01.2015 Черкаські хіміки привітали бійців АТО з новорічними святами
Військові, які нині проходять реабілітацію в Черкаському обласному госпіталі для інвалідів війни, отримали від ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM подарунки до новорічно­-різдвяних свят.

26.12.2014 Підприємці та аграрії разом сприятимуть розвитку Черкащини
Голова Правління ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM Віталій Скляров взяв участь у передачі Черкаської обласної телекомпанії «Рось» «Країна, яка нам потрібна», під час якої обговорювалися засади створення нової громадської організації –  «Об’єднання територіальних громад». До неї увійшов і Черкаський «Азот».

24.12.2014 Для підвищення рівня безпеки виробництва на ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM відбулися масштабні комплексні навчання
На Черкаському «Азоті», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), відбулися спеціальні масштабні навчання, спрямовані на практичне відпрацювання дій щодо ліквідації можливих наслідків надзвичайної ситуації. Під час навчань на практиці відпрацьовані злагоджені дії колективу та служб підприємства, спеціалізованих служб цивільного захисту міста та підрозділи управління ДСНС України в Черкаській області.

22.12.2014 На «Азоті» змагалися юні гімнастки
ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM надав свій спортзал для проведення відкритого турніру з художньої гімнастики у місті Черкаси «Казковий Миколай». 20 грудня тут змагалися 80 спортсменок віком від 3 до 12 років.

22.12.2014 Черкаський «Азот» OSTCHEM привітав дітей з Днем Святого Миколая
ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM вже традиційно провів театралізоване свято для дітей виробничників. Феєричне дійство відбулося в Палаці культури «Дружба народів». Також цього дня підприємство привітало зі святом учнів підшефних шкіл.

19.12.2014 Проект Черкаського «Азоту» увійшов до списку 60-ти найбільш успішних енергозберігаючих проектів в СНД
Проект ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), визнано найефективнішим серед енергозберігаючих проектів компаній, згідно з оприлюдненим дослідженням Ernst & Young.

12.12.2014 У башті цеху М-2 монтують новий вантажний ліфт
Сучасний вантажопасажирський ліфт виробництва іспанської фірми «Орона» вантажопідйомністю 2 тонни монтується нині в грануляційній башті цеху з виробництва карбаміду М-2 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM. Підприємство придбало ліфт за 1 млн. 423 тис. гривень, ще 350 – 400 тисяч коштуватиме його монтаж.

11.12.2014 Воїни АТО і їхні батьки не перестають дякувати азотівцям за допомогу
Волонтери ПАТ «АЗОТ» постійно тримають руку на пульсі болючої для всіх українців зони АТО, в якій нині несуть службу наші земляки, колеги, друзі, близькі… З’ясовуючи, що найбільше потрібно сьогодні бійцям, азотівці оперативно надають необхідну допомогу.

11.12.2014 Цього року азотівці традиційно відпочили та оздоровилися
Майже 800 працівників ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM та їхніх дітей мали можливість цього року відпочити та оздоровитися за рахунок коштів, виділених з профбюджету та фонду соціального страхування.


Новини 474 - 484 з 886
Початок | Попер. | 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 | Наст. | Кінець Все