<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

05.01.2015

Черкаські хіміки привітали бійців АТО з новорічними святами

Військові, які нині проходять реабілітацію в Черкаському обласному госпіталі для інвалідів війни, отримали від ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM подарунки до новорічно­-різдвяних свят.

Черкаський «Азот» долучився до всеукраїнської благодійної акції. ЇЇ мета – зробити подарунок тим чоловікам, татам, синам, які відстоюють цілісність та незалежність нашої держави і не можуть бути поряд зі своїми рідними на свята. Для бійців АТО працівники підприємства зібрали й відправили на передову чергову партію теплих речей. Також волонтери підбадьорили тих, хто перебуває на лікуванні в Центрі реабілітації учасників АТО, організованому на базі Черкаського обласного госпіталю для інвалідів війни. Нині медичну й психологічну реабілітацію тут проходять 33 бійці. Серед них і 20-­річний прикордонник Євген Романенко з Черкас (на фото). Після закінчення коледжу хлопець вирішив піти на контрактну службу. Гортаючи фотознімки на телефоні, розповідає про будні на передовій. У Григорівці Донецької області він отримав травму ноги. Місяць тому його прооперували.


Як зазначила завідувач відділення Тетяна Бондарєва, до госпіталю прибувають пацієнти переважно з терапевтичною патологією та загостреннями захворювань внутрішніх органів. Чимало хворих з травмами хребта, голови, контузіями.

– У більшості спостерігається ще й посттравматична стресова реакція. Всі вони емоційно виснажені. Тривале перебування в екстремальних умовах, постійне недоїдання й недосипання призводять до появи відчуття тривоги й страху. Якщо взяти нас цивільних, то цей стан можна було б назвати професійним вигоранням, – розповідає психолог Центру реабілітації учасників АТО Вікторія Дорошенко.

Частину бійців на декілька святкових днів лікарі відпустили додому. Для них азотівці залишили подарунки в палаті. Інших же пацієнтів волонтери ініціативної групи «Азоту» привітали особисто.

Азотівці передали подарунки бійцям АТО

– Спільно з адміністрацією підприємства ми підготували для вас символічні подарунки. До речі, там є і календар на 2015 рік. Сподіваюся, що вже невдовзі ми зможемо там виділити той день, який стане переможним для України, – зазначив під час зустрічі з учасниками АТО командир ВГРЗ Костянтин Ткаченко. – Так, ми тут в безпеці, проте глибоко стурбовані тим, що сьогодні відбувається на Сході. Нам не байдужі проблеми, які виникають на передовій. Тому завжди відгукуємося, коли до нас звертаються по допомогу.

Новорічного настрою, як зізналися захисники, у них немає, однак вони вдячні волонтерам, які намагаються зробити його святковим. Усім українцям у 2015­-му році вони зичать миру в країні та міцного здоров’я.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку