<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

11.12.2014

Цього року азотівці традиційно відпочили та оздоровилися

Майже 800 працівників ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM та їхніх дітей мали можливість цього року відпочити та оздоровитися за рахунок коштів, виділених з профбюджету та фонду соціального страхування.

Як розповів голова профкому ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов, на морі за кошти профбюджету оздоровилися 579 працівників «Азоту» та їхніх дітей. Закупив профком і 6 путівок до санаторіїв. Фонд соціального страхування надав 95 путівок для  працівників підприємства та 115 дитячих путівок до літніх таборів.

Азотівці відпочивали та оздоровлювалися цього року в Закарпатті, Трускавці, Миргороді, Вінницькій, Львівській, Одеській та інших областях. Сплачували відпочивальники лише 20 відсотків від вартості путівки.

Начальник дільниці оперативної служби цеху електропостачання Жанна Євсєєва у жовтні цього року відпочивала та лікувалася в профспілковому санаторії «Хмільник».  Найбільше курортне містечко  Хмільник, що у Вінницькій області, славиться своїми унікальними радоновими водами. В лікувальному корпусі санаторію два поверхи відведено під бальнеологічне відділення, де відпочивальники приймають різні види ванн і душів.

Жанна Євсєєва відпочивала та лікувалася в профспілковому санаторії «Хмільник»
 
Як зазначила Жанна Євсєєва, процедур, які входять до вартості путівок, цілком достатньо, щоб пройти повноцінний курс лікування. Проте за бажанням можна отримати й інші процедури та медичні обстеження, яких тут пропонується безліч. У санаторії можна навіть зробити томографію.

Задоволені відпочивальники й тим, що заклад розташований за містом у лісі, тож навіть повітря тут цілюще. На маршрутці можна швидко дістатися до центра Хмільника. Відвідати кафе, концерт в палаці культури чи просто погуляти чистеньким ошатним містечком. Можна було також поїхати на екскурсії.

– Я вперше побачила знамениті фонтани у Вінниці, які дійсно вражають та зачаровують, – ділиться враженнями Жанна Вікторівна. – Особливо дивує, коли вода утворює величезний екран і на ньому демонструється якийсь сюжет.

Безліч приємних вражень привезли азотівці і з інших санаторіїв. Адже змогли і відпочити, і оздоровитися, і відкрити для себе ще один куточок України.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку