<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування



Приватне акціонерне товариство «АЗОТ» – один з лідерів хімічної галузі України. Підприємство є основним активом холдингу OSTCHEM із просування стратегії, спрямованої на популяризацію карбамідо-аміачної суміші (КАС) в країні. В останні роки Черкаський «Азот» збільшив потужності з виробництва КАС до 1 млн тонн на рік.

На ПрАТ «АЗОТ» функціонує Інтегрована система менеджменту, яка відповідає вимогам міжнародних стандартів ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001.

Проект будівництва заводу був затверджений у 1962 році, а вже 14 березня 1965 року тут отримали першу продукцію. У квітні 2011 року ПрАТ «АЗОТ» увійшов до холдингу OSTCHEM, який об’єднує активи азотної хімії Group DF Дмитра Фірташа.

OSTCHEM – хімічний холдинг України, до складу якого входять підприємства з виробництва азотних добрив: ПрАТ «АЗОТ» (м. Черкаси), ПрАТ «Рівнеазот» (м. Рівне), ПАТ «Концерн Стирол» (м. Горлівка, Донецька обл.), ПрАТ «Сєвєродонецьке об’єднання Азот» (м. Сєвєродонецьк, Луганська обл.).

Грамотна логістика, дистрибуція, представлена «УкрАгро НПК» та наявність спеціалізованого морського порту «Ніка-Тера» дозволили холдингу OSTCHEM оптимізувати роботу підприємств, їх виробничу, маркетингову та збутову політику, а також скоротити операційні витрати й підвищити конкурентоспроможність.

Стратегічна мета холдингу OSTCHEM – бути надійним партнером з хорошою репутацією, лідером у виробництві й постачанні мінеральних добрив високої якості українським та міжнародним компаніям.

Новини

08.01.2015

Діти працівників «Азоту» здійснили пізнавальну різдвяну подорож

У Центрі дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» напередодні Святвечора пройшов новорічно­-різдвяний ранок. Цього разу свято було не лише вокально-­хореографічним, але й доволі пізнавальним. Разом зі своїми батьками діти «подорожували» різними країнами світу.

Перш ніж вирушити в далеке плавання, діти й гості мали продемонструвати свою ерудованість. Їм необхідно було згадати назви материків, країн, столиць, визначних пам’яток архітектури. Перекладач для подорожі не знадобився. В залі знайшлося чимало поліглотів. Вони говорили англійською, німецькою, французькою, італійською, іспанською, на івриті.

– Ми вирішили влаш­тувати досить оригінальне свято. Формат подорожі дав можливість заглибитися всім в історію походження Різдва, дізнатися про традиції народів у різних куточках світу. Того ж Діда Мороза в Німеччині називають Вайнахтсман, у Франції – Пер Ноель, в Китаї – Шань Дань Лаожен, – зазначила директор ЦДТ Людмила Дивнич.





Святкують Новий рік звичайно і в сонячній Африці. Щоправда, місцями там досі побутують дивні традиції. Так, в одному з племен Кенії люди плюють одне в одного при зустрічі. У такий спосіб вони бажають в новому році здоров’я, щастя й удачі. Цієї «екзотики» гості свята уникли. Однак їм довелося взяти участь в африканському танцювальному марафоні під запальні звуки тамтаму. З кожною новою вікториною, конкурсом діти все більше входили в азарт. Атмосфера свята настільки їх захопила, що вони навіть не помітили, як повернулися в Україну, де на них чекали подарунки від Черкаського «Азоту».

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку