<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

08.02.2017 Трудова династія цеху А­5 – батько і син
На трудову династію Сомиків – батька Валентина Івановича та сина Олександра – припадає 48 років спільного стажу. А працюють вони обоє начальниками змін (Олександр у статусі підмінного) у цеху з виробництва аміаку А­-5.

03.02.2017 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM ВІДНОВИЛО ПОТУЖНОСТІ З ВИРОБНИЦТВА АЗОТНИХ МІНЕРАЛЬНИХ ДОБРИВ ДО ВЕСНЯНОЇ ПОСІВНОЇ 2017
ПАТ «АЗОТ», що входить до групи OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), після вимушеного простою та капітальних ремонтів відновило роботу виробництва аміаку (цех А-5) та карбаміду (цехи М-2 і М-6).

23.01.2017 Рівні показників якості телекомунікаційних послуг та обслуговування споживачів АТС ПАТ "АЗОТ"
Рівні показників якості телекомунікаційних послуг та обслуговування споживачів АТС ПАТ "АЗОТ"

04.01.2017 У НОВОРІЧНУ НІЧ ВОНИ ЗАБЕЗПЕЧУВАЛИ РОБОТУ ПІДПРИЄМСТВА
Робота у святкові дні для працівників Черкаського «Азоту» – звична справа, як і для їхніх родин. Нерідко на зміні доводиться зустрічати й традиційно сімейне свято – Новий рік. От і цього року роботу підприємства забезпечували сотні спеціалістів, які випускали та відвантажували споживачам «новорічну» продукцію.

03.01.2017 Азотівці вітали композитора Миколу Плашкевича
У грудні в обласному Будинку вчителя відбувся творчий вечір самодіяльного композитора, автора багатьох обробок українських народних пісень, заслуженого працівника культури України Миколи Плашкевича.

28.12.2016 Новорічна подорож у чарівну казку
Напередодні Нового року ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM традиційно провело святкові ранки для дітей виробничників. Пройшли вони в Палаці культури «Дружба народів» окремо для малечі й старших дітей.

27.12.2016 «Азот» привітав дітей новорічними подарунками
Новий рік – свято,  якого з нетерпінням чекають всі люди, а особливо дітвора. І звичайно ж, аби порадувати дітей своїх працівників, «Азот» підготував для них святкові сюрпризи.

02.12.2016 Черкаські хіміки надають «швидку допомогу» підшефним школам
Окрім масштабних проектів, які ПАТ «АЗОТ» реалізовувало у підшефних школах – організація літніх ремонтів та щорічних суботників, придбання обладнання, встановлення дитячих та спортивних майданчиків, підприємство нерідко виконує також роль «швидкої допомоги» для підшефних йому шкіл.

01.12.2016 Мистецтво бісероплетіння від азотівської майстрині Ольги Науменко
У трудовому житті Ольга Науменко – провідний інженер-програміст відділу розвитку інформаційних систем ПАТ «АЗОТ», а за покликом душі – майстриня бісероплетіння. Її роботи яскраві, вміло виконані та відразу приковують погляд поціновувачів хендмейду.

30.11.2016 Дякуємо, що живі! Наше мирне життя вони захищали під ворожими кулями
Небагатослівні, змужнілі, загартовані… Вони – воїни гібридної війни, яка назавжди залишила в їхніх серцях тяжкий слід. Це відчувається в погляді, в словах, в ставленні до світу. Вони, як ніхто, розуміють ціну мирного життя, можливість повернутися на рідне підприємство і просто добре виконувати свою роботу.


Новости 251 - 260 з 881
Початок | Попер. | 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 | Наст. | Кінець Все