<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

20.02.2017

Черкаський «Азот» нарощує виробництво карбамідо-­аміачної суміші

У лютому цех з виробництва рідких мінеральних добрив М-­7 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM почав нарощувати виробництво карбамідо-­аміачної суміші (КАС), щоб забезпечити аграріїв цим ефективним добривом до весняної посівної.



Це стало можливим завдяки пуску аміачного виробництва підприємства, після чого на повну потужність запрацював цех з виробітку аміачної селітри М-9, пустились та вийшли на проектні показники цехи з виробництва карбаміду М-2 й М-6, які забезпечили виробництво КАСу  необхідною сировиною.

Як розповів начальник відділення цеху М-­7 Сергій Моісеєв, виробництво КАСу запрацювало на повну потужність і щодобовий її виробіток становить 1600 тонн.

Постачається КАС виключно на внутрішній ринок. Основні споживачі – великі агрохолдинги, а також дрібні господарства, які закуповують добрива вже у трейдерів.

– Морозна погода не дозволяла відвантажувати КАС в цистернах, – коментує комерційний директор ПАТ «АЗОТ» Андрій Коваленко. – Тому добриво відвантажувалося самовивозом із невеликою відстанню транспортування, щоб суміш не встигала кристалізуватися. З послабленням морозів процес реалізації продукції налагодиться. 

Підвищення попиту на добриво очікується з кінця лютого й до завершення весняно­польових робіт.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку