<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.03.2012 М-9 – найжіночніший цех «Азоту»
Так його можна назвати по праву. Адже М-9 може похвалитися не лише єдиною на виробництві жінкою, яка обіймає посаду заступника начальника цеху, а ще й тим, що майже третина усіх працівників на виробництві аміачної селітри – жінки. Причому, вони виконують як традиційні для жінок роботи (економіст, прибиральниця), так, і ті, що вже стали «жіночими» на «Азоті» (пакувальниці (машиністи ФПМ), апаратники).

05.03.2012 Вперше на «Азоті» і в Україні азотну кислоту отримано з допомогою нового суперсучасного турбокомпресора «Астра»
В одному з попередніх номерів газети розповідалося про впровадження на підприємстві інноваційних програм. Свідченням того, що цей процес не припиняється ні на мить, є робоче випробування у цеху М-5 турбокомпресора «Астра 7,5 /29», встановленого замість газотурбінної установки ГТТ–3М.

21.02.2012 Проспект Хіміків влада обіцяє відремонтувати влітку
15 млн. грн. буде витрачено цього року на ремонт проспекту Хіміків від вул. Громова до вул. Першотравневої. Як і було передбачено тристоронньою угодою між владою та підприємством, гроші на ремонт будуть узяті з суми, перерахованої ПАТ «АЗОТ» за приватизацію землі.

21.02.2012 Для виробничників капролактаму січень став рекордним
Перший місяць нинішнього року найбільш вдалим виявився для виробництва капролактаму, сульфату амонію, карбамідо-аміачної суміші (КАС), аміачної води та іонообмінних смол. Названі структурні підрозділи у січні успішно справилися з доведеними плановими показниками, а окремі з них їх навіть перевиконали. У процентному відношенні виробництво аміачної води становить 167,2 відсотка, сульфату амонію і КАС – 104,2 і 103,3 відповідно, капролактаму – 104 відсотки.

20.02.2012 Територію «Азоту» прикрасили скульптури
Офіційні вивіски кількох цехів відтепер доповнюють архітектурні композиції, виготовлені працівниками.

20.02.2012 «ВІЗЬМЕМОСЯ ЗА РУКИ, ДРУЗІ!»
Десятки самодіяльних колективів та просто талановитих працівників хімічних підприємств з’їхалися 14 лютого на фестиваль художньої самодіяльної творчості холдингу OSTCHEM «Візьмемося за руки, друзі!», що проходив у м. Сєверодонецьку. У фестивалі взяли участь усі підприємства холдингу:  ПАТ «Рівнеазот», ПАТ «Концерн Стирол», Черкаське ПАТ «АЗОТ», а також ПАТ «Кримський содовий завод». Організувало це масштабне дійство та приймало гостей ПАТ «Сєверодонецьке об’єднання Азот».

17.02.2012 Команда збірної «Азоту» – ЧЕМПІОН!
Завершився чемпіонат області з футзалу аматорської ліги, присвячений солідарності з ВІЛ-позитивними людьми. У вирішальних поєдинках найбільшу увагу, звичайно, викликали матчі за участю команд – лідерів вищої ліги.

03.02.2012 ДИВО ВИШИТЕ ЧОЛОВІЧИМИ РУКАМИ
На початку  лютого в музеї Кобзаря, що на розі вулиць Хрещатик і Байди-Вишневецького, відкрилася виставка вишитих картин Сергія Притули – працівника відділення зв’язку Черкаського ПАТ «АЗОТ».

03.02.2012 Рівні показників якості телекомунікаційних послуг та обслуговування споживачів на телекомунікаційніїй мережі ПАТ "Азот"

30.01.2012 У «Дружбі народів» запрацювали два відреставрованих танцювальних зали
Вихованці дитячого шоу-балету «Каприз» вже змогли оцінити оновлений танцювальний зал з дзеркалами, великою кількістю професійних станків і, головне, – спеціальним танцювальним покриттям. Адже до ремонту тут була бетонна підлога, на якій виконувати танцювальні па незручно та й холодно.


Новости 791 - 800 з 886
Початок | Попер. | 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 | Наст. | Кінець Все