<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.04.2012

У «Дружбі народів» оновлять протипожежну систему

Протипожежний резервуар ємністю в півтисячі тонн, подвійна протипожежна система, жаростійка завіса, яка може 60 хвилин утримувати вогонь… Усе це зроблено для того, щоб убезпечити глядачів зали Палацу культури «Дружба народів» ПАТ «АЗОТ» на випадок пожежі.


І зала, й сцена Палацу будуть повністю модернізовані

– Крім надійної протипожежної системи, проект якої нині розробляється, усі металеві конструкції сцени будуть оброблені спеціальним вогнетривким розчином, який протягом 30 хвилин не даватиме металу деформуватися у разі високих температур, – розповідає начальник соціально-комунального відділу ПАТ «АЗОТ» Григорій Кузьменко. – Сьогодні вже тривають роботи з гідроізоляції протипожежного резервуару. До речі, використовується така ж ПВХ-мембрана, як і на даху Палацу.

Загалом і зала, й сцена Палацу будуть повністю модернізовані та реконструйовані. Планшет сцени (а це близько 600 м2) вкриють ясеневим брусом, відновлять також роботу її рухомої частини, реконструю-ють усі вантажопідйомні механізми.

Тривають роботи й на інших ділянках. Так, фірма, яка виграла тендер з-поміж 6-ти учасників, приступила до полірування натурального каменю у фойє Палацу, на 50% готове опалення, йде ремонт гримерних, сходів і туалетів...

Наталія Бакалова, фото автора

Возврат к списку