<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.03.2012

Шановні виробничниці! Щиро вітаємо вас зі святом 8 Березня!

Це не випадковість, що Міжнародний жіночий день відзначається на початку весни, саме тієї щасливої пори, коли природа робить перший подих на повні груди, коли люди чекають тепла, оновлення, ніжності. Адже жінка багато в чому схожа на весну: лагідністю, красою, емоційною насиченістю почуттів. І саме завдяки вам, дорогі жінки, вашій любові і доброті, чоловіки долають перешкоди і негаразди, не втрачають надії і вірять у краще. Адже тепло і ласка сердець жінки-матері, дружини, коханої – це першооснова життя.

На сьогодні на підприємстві працює 1625 жінок. Серед них: апаратники, лаборанти, контролери, слюсарі КВПіА, машиністи компресорних, насосних установок, економісти, менеджери, бухгалтери, робітники благоустрою…Кожна, не жалкуючи зусиль, демонструє зразки професійної майстерності, сумлінності та високої відповідальності. Ваші особисті здобутки у праці виростають у вагомі досягнення «Азоту».

Зичимо вам щедрої жіночої долі, приємних сюрпризів, щоденних удач. Нехай вас ніколи не оминає турбота чоловіків, а життєва наснага та натхнення спонукають до нових успіхів і особистих перемог. Нехай весна додає вам ще більше краси, молодості, здоров’я, чудового настрою, душевної гармонії та родинного щастя. Бажаємо, щоб кожен прийдешній день ви зустрічали з посмішкою, передчуттям радості, впевненістю та сердечним спокоєм. Море вам квітів і земних благ!

Правління ПАТ «АЗОТ», профспілковий комітет

Возврат к списку