<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

20.03.2012

Весна пожвавлює закупівлю добрив

На повному навантаженні впродовж останніх місяців працює цех аміачної селітри М-9 Черкаського ПАТ «АЗОТ», виробляючи щодоби 3200 тонн гранул родючості для потреб сільгоспвиробників.


Інколи біля прохідної утворюється черга з автомобілів

Якщо кілька тижнів тому добрива здебільшого відвантажували у вагони і відправляли споживачам залізницею, то з початку березня цей процес активізувався ще й самовивозом, тобто аграрники поспішають закупити добрива і забрати їх автомашинами. Тож і не дивно, що біля прохідної підприємства зазвичай у цей місяць вибудовується черга за продукцією.

За словами начальника цеху І.Г. Мартем’янова, якщо простежити за динамікою відвантажень, то побачимо, що обсяг самовивозу значно зріс. Для порівняння: 1 березня було відвантажено 347 тонн, а 6 березня – понад 900 тонн. Сьогодні ця цифра є ще більшою.

До того ж, цех ділиться своїм виробітком із цехом М-7, відправляючи щодоби майже 300 тонн аміачної селітри на плав для виробітку карбамідо-аміачної суміші (КАС). За інформацією економічної служби у лютому цех М-9 виконав виробниче завдання на 101,7 відсотка, а М-7 (КАС) – на 165,3 відсотка. Якими будуть остаточні показники з виробітку цих видів продукції у березні – говорити поки що рано. Проте, взятий темп у роботі, подає надії, що і нинішній місяць буде сприятливим для успішного виконання доведених завдань.

Євдокія Мацокіна,
фото Олександра Ковальова
 

Возврат к списку