<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

12.03.2012

Для жінок «Азоту» співав діамантовий голос України

Святковим концертом привітав своїх працівниць Черкаський «АЗОТ»  напередодні  Міжнародного жіночого дня. Розпочався він виступами черкаських творчих колективів, а після антракту на сцену вийшов Народний артист України Володимир Гришко, який співав лише для жінок і про жінок.

Разом з Володимиром Гришком виступав також Київський балет на ходулях «Гришко-шоу». Його учасники вже протягом  4 років гастролюють з артистом. А ще він представив свою талановиту ученицю – харків’янку Ксенію Горчакову, яка блискуче виконала разом з маестро «Привид опери».





У розмові з журналістом «Черкаського Азоту» Володимир Данилович зізнався, що дуже боявся запізнитися на концерт, адже увечері 7 березня Київ неначе переживав евакуацію – всі дороги були перекриті.

  – Ви вже приготували подарунки для своїх жінок?
– Це проблема всіх чоловіків: придумати, що подарувати своїм жінкам, і, головне, знайти час, щоб вибрати подарунки. У мене багато жінок: доця, дружина, теща…, але цього року я не встиг запастися для них подарунками через напружений графік. Тому залишив дружині гроші, щоб вона вибрала їх на свій розсуд.

– А як відзначатимете 8 березня?
– В колі родини за чашкою чаю, бо я вже кілька років принципово не вживаю спиртних напоїв. Вважаю, що алкоголь – найбільший наш ворог, особливо чоловіків, бо жінка багато не вип’є, а чоловікам скільки не дай, завше мало.

– Ви часто буваєте в Черкасах?
– Ні, не виходить, хоча в мене тут живуть старший брат з дружиною, 
але частіше вони приїздять до мене в Київ.
 
– Чому ви вирішили опікуватися талановитими дітьми? 
– Це для мене велика місія українця. Я дуже радий, що маю можливість виводити дітей  на сцену, передавати їм свій досвід, відкривати нові таланти.

– Які у вас плани на найближче майбутнє?
– Китай, Німеччина і на День хіміка я знову в Черкасах! Отримав запрошення від Голови Правління «Азоту» Віталія Леонідовича Склярова. Ми підготуємо цікаву екстраординарну програму: естрадну, неокласичну, молодіжну. Отож, ще побачимось!

Наталія Бакалова, фото Михайла Захаріна  та Наталії Бакалової

Возврат к списку