<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

18.07.2013 Пансіонат «Полімер» – для сімейного відпочинку
Прийнятні ціни, гарне обслуговування, закритий пляж, віддалений від міського, – це переваги пансіонату «Полімер» (смт. Миколаївка), в якому вже кілька років поспіль відпочивають працівники ПАТ «АЗОТ».

15.07.2013 На площі «Дружби народів» до послуг відпочиваючих відкрилося кафе
ПАТ «АЗОТ» не тільки зробив гарний подарунок черкасцям, реконструювавши Палац культури «Дружба народів» і навколо нього велику площу із дитячим майданчиком, лавочками, зеленими насадженнями і фонтаном, а й ініціював відкриття літнього кафе на площі.

15.07.2013 ПАТ «АЗОТ» допомогло в благоустрої обласному центру профілактики та боротьби зі СНІДом
Нещодавно Черкаський «Азот» допоміг обласному центру профілактики та боротьби зі СНІДом у вирішенні надзвичайно актуальної проблеми – благоустрої території, безкоштовно виділивши 100 м2 плит.

12.07.2013 На ПАТ «АЗОТ», що входить до азотної групи OSTCHEM Group DF, пора капітальних ремонтів
Після проведення капітального ремонту агрегату №1 аміачного виробництва (цех А-3) і пуску його в роботу, тут зупинено на капітальний ремонт агрегат №2.

11.07.2013 На виробництві аміачної селітри на капітальний ремонт зупинено агрегат №2
Паралельно із  проведенням  капітального ремонту агрегату №2 аміаку цеху А-3  на  виробництві аміачної селітри цеху М-9 також  здійснюється капітальний ремонт другого агрегату.

09.07.2013 Побутівки цеху М-9 відтепер сучасні та комфортні
Після цеху М-2, який у 2011-12 роках «пережив» ремонт внутрішніх приміщень і, зок-рема, побутівок, це вже другий структурний підрозділ, в якому впроваджуються аналогічні заходи, спрямовані на поліпшення побутових умов працівників підприємства.

01.07.2013 Восени «Азот» прийматиме фестиваль художніх колективів OSTCHEM
Фестиваль художніх колективів Палаців культури підприємств азотної групи «OSTCHEM» має пройти на базі Черкаського ПАТ «АЗОТ» у кінці вересня – на початку жовтня цього року. Таке рішення було прийняте на третьому засіданні Координаційної Ради з питань розвитку культури і спорту підприємств, що входять до азотної групи OSTCHEM Group DF.

26.06.2013 Відкрито третій дитячий майданчик власного виробництва
Нещодавно відкрили дитячий майданчик у подвір’ї будинків на вулиці Пастерівська, 11 та бульварі Шевченка, 320. Так званий, «югославський» будинок будувався саме для родин працівників «Азоту». І сьогодні тут живе багато азотівців та їхніх дітей. Тому, третій майданчик, виготовлений в ПАТ «АЗОТ», був розміщений саме за цією адресою.

19.06.2013 «Инвестируя в экологию, мы улучшаем экономические показатели, становимся более конкурентоспособными», – Председатель Правления ПАО «АЗОТ» Виталий Скляров
Один из крупнейших промышленных производителей Черкасского региона – ПАО «АЗОТ», который входит в холдинг OSTCHEM (объединяет активы азотной химии Group DF) начал реализацию ряда широкомасштабных экологических программ. Об эко-инвестициях компании и ближайших шагах в сфере защиты окружающей среды рассказал Председатель Правления компании Виталий Скляров.

12.06.2013 Азотівець Анатолій Єременко виграв 5 тисяч гривень від «Саламандри»
Розіграш призів від страхової компанії «Саламандра-Україна» відбувся 7 червня в актовому залі заводоуправління ПАТ «АЗОТ». У акції, приуроченій до Дня хіміка, брали участь 45  працівників підприємства, які скористалися послугами компанії.


Новости 691 - 700 з 886
Початок | Попер. | 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 | Наст. | Кінець Все