<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

05.08.2013

Цьогоріч підприємство оздоровить ще більше своїх виробничників

За півроку працівники ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM отримали 205 путівок для оздоровлення і відпочинку в санаторіях та в пансіонаті «Полімер» (Крим). Разом з рідними відпочили на морі й 63 дитини, 41 дитина отримала путівки до дитячих оздоровчих таборів.



Санаторій «Либідь» є популярним місцем відпочинку азотівців

– Цього року фонд соціального страхування виділяє нам більше путівок і, головне, – набагато оперативніше, – зазначив голова профспілкового комітету ПАТ «АЗОТ» Василь Іванов. – Торік ми почали їх отримувати лише в липні, тому доводилося оздоровлювати людей за кошти профбюджету. У 2013 році путівки від соцстраху надійшли вже в січні і за півроку їх отримали 50 працівників товариства. Найчастіше наші працівники замовляють та отримують путівки до санаторіїв Трускавця, Моршина, Куяльника, Євпаторії, Сак.

Як наголосив Василь Олександрович, фактично всі, хто потребують лікування і мали бажання оздоровитися, отримують необхідні їм путівки. У разі коли фонд соціального страхування не може надати потрібну (відповідно до показань лікаря) путівку, її купують за рахунок профбюджету. Так, за півроку профспілка підприємства придбала 11 путівок до санаторію «Либідь» (Трускавець) та по одній путівці в санаторії «Збруч» та «Моршин». Для дітей було придбано 20 путівок до дитячого табору «Чапаєвець». Ще 21 дитина відпочила за путівками, наданими соцстрахом до таборів «Бригантина» (м.Керч), «Ювілейний» (м.Одеса), «Придніпровський» (с.Чапаєвка) та «Україна» (м.Черкаси).

Приблизно таку ж кількість путівок буде надано і в другому півріччі. Загалом планується, що цього року буде оздоровлено більше працівників ніж це було в 2012 році.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ»

Возврат к списку