<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

18.07.2013

Пансіонат «Полімер» – для сімейного відпочинку

Прийнятні ціни, гарне обслуговування, закритий пляж, віддалений від міського, – це переваги пансіонату «Полімер» (смт. Миколаївка), в якому вже кілька років поспіль відпочивають працівники ПАТ «АЗОТ».







Цього року профспілка підприємства також уклала угоду з «Полімером» та планує протягом літа оздоровити за кошти профбюджету близько 700 азотівців та членів їхніх сімей.

Пансіонат «Полімер» побудований у 1979 році прямо на березі моря. Має територію площею 3,45 га, на якій розташований ландшафтний парк з клумбами, декоративними кущами, деревами та посадками кримської сосни, завдяки чому цілюще морське повітря насичується ще й хвоєю.







Розташовані на території «Полімеру» та сусідніх пансіонатів парки утворюють парковий комплекс – один із найкращих на південно-західному березі Кримського півострова. Свого часу ці парки проектували спеціалісти відомого в усьому світі Нікітського ботанічного саду (м.Ялта).

Відпочиваючим в пансіонаті надається можливість поїхати на екскурсії в Севастополь, Ялту та Бахчисарай. Одночасно тут можуть відпочивати 300 осіб.

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ»

Возврат к списку