<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

08.06.2016 Працівник «Азоту» займається екзотичним різновидом веслування
Новий вид спорту – веслування на драгонботі – з’явився у Черкасах лише декілька років тому. Однак черкаські атлети, серед яких і працівник ПАТ «АЗОТ» Віталій Харченко, вже впевнено виборюють нагороди на змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня.

07.06.2016 Династія Сорокіних майже втричі старша, ніж Черкаський «Азот»
Історія становлення ПАТ «АЗОТ» багата на імена хіміків, які найкращі роки свого життя присвятили будівництву й розвитку одного з найпотужніших хімічних підприємств країни. Сьогодні ці здобутки примножують їхні нащадки, про­довжуючи писати славну біографію своєї родини.

06.06.2016 Управління капітальних ремонтів ПАТ «АЗОТ» відзначило 20­-річний ювілей
4 червня 1996 року на базі колишніх цехів НСО, ЦЦР­-2 та централізованої дільниці зварювання було створено управління капітальних ремонтів. Тепер це один із наймолодших підрозділів ПАТ «АЗОТ» з найбагатшою історією досягнень. Без участі колективу висококласних майстрів-­ентузіастів не проходить жоден поточний чи капітальний ремонт.

02.06.2016 Центр дитячої творчості ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM провів конкурс мультфільмів
У Центрі дитячої творчості Черкаського «Азоту», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), з нагоди Міжнародного дня захисту дітей пройшов конкурс пластилінової мультиплікації.

30.05.2016 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM подарував підшефним школам міста набори лабораторного посуду
Черкаський «Азот», що входить до холдингової компанії OSTCHEM (об'єднує підприємства азотної хімії Group DF), зробив подарунки підшефним школам до свята останнього дзвоника.

30.05.2016 Черкаський «Азот» OSTCHEM відзначив професійне свято – День хіміка
Виробничники ПАТ «АЗОТ» відзначили День хіміка. Традиційна церемонія нагородження працівників та святковий концерт відбулися 27 травня в Палаці культури «Дружба народів».

26.05.2016 Вони вперше зібралися разом напередодні професійного свята – Дня хіміка
Незабутню зустріч напередодні професійного свята – Дня хіміка влаштував для співробітників – керівників структурних підрозділів, які нині на заслуженому відпочинку, а також для тих, хто ще й сьогодні продовжує трудитися на ПАТ «АЗОТ», колишній його генеральний директор, а нині Голова Черкаського обласного об’єднання організацій роботодавців України Борис Сергійович Райков.

23.05.2016 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM завершив капітальний ремонт на виробництві карбаміду в цеху М-2
На Черкаському «Азоті», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), завершився капітальний ремонт у цеху М-2 з виробництва карбаміду.

10.05.2016 Рятувальники ПАТ «АЗОТ» допомогли усунути витік аміаку з автомобіля ТОВ «Облагрохім-Черкаси»
Запобігти надзвичайній ситуації, яка сталася 9 травня на об’їзній дорозі м. Черкаси поблизу села Хутори, вдалося завдяки оперативним та професійним діям воєнізованого газорятувального загону Черкаського «Азоту», а також пожежної частини ДПРЧ-18 1 ДПРЗ, що знаходиться в розташуванні підприємства.

10.05.2016 ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM організувало свято в Парку хіміків до Дня Перемоги
Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), провів у Парку хіміків свято для ветеранів та жителів мікрорайону в рамках відзначення 71-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.


Новости 281 - 290 з 881
Початок | Попер. | 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 | Наст. | Кінець Все