<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

06.09.2016

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM ПРАЦЮЄ НА ПОВНУ ПОТУЖНІСТЬ, ЩОБ ЗАБЕЗПЕЧИТИ УСПІШНЕ ПРОВЕДЕННЯ ОСІННЬОЇ ПОСІВНОЇ В УКРАЇНІ

Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), працює на повному навантаженні, щодоби виробляючи для потреб вітчизняних аграріїв та забезпечення проведення осінньої посівної близько 10 000 тонн мінеральних добрив.



Добовий виробіток аміачної селітри становить на сьогодні 3100 тонн, карбамідо-аміачної суміші (КАС) – 1600 тонн, аміаку – близько 2900 тонн, карбаміду – 2300 тонн.

«Ми розуміємо наскільки важливим є посіяти зерно і зібрати гарні врожаї, щоб Україна була з хлібом. Тому за останні роки Черкаський «АЗОТ» OSTCHEM повністю переорієнтувався на внутрішній ринок і всю продукцію ми відвантажуємо виключно для потреб вітчизняних сільгоспвиробників. У сезон польових робіт значно підвищується попит на мінеральні добрива, відповідно збільшується і їх виробіток, – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

Зараз  виріс  попит на основні види продукції,  що виробляє Черкаський «Азот»,  – аміачну селітру, карбамідо-аміачну суміш (КАС) та карбамід. Також в середині вересня заплановано поставити на внутрішній ринок близько 4 тис. тонн рідкого аміаку, адже для внесення цього добрива необхідний відповідний температурний режим (не вище +15о С).

Загалом з початку року підприємство виробило 560 тис. тонн аміачної селітри, 453 тис. тонн карбаміду, 255 тис. тонн КАСу, майже 50 тис. тонн товарного аміаку та близько 22 тис. тонн аміачної води.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку