<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

19.11.2013 Черкаський семикласник переміг у міжнародному вокальному конкурсі імені Шаляпіна
Данило Шаренко, учень 7-го класу черкаської школи № 22, завоював диплом лауреата I ступеня на Міжнародному фестивалі-конкурсі хорового та вокального мистецтва ім. Ф. І. Шаляпіна, який відбувся в Ялті.

15.11.2013 Дитячій поліклініці подарували сучасні ультразвукові інгалятори
Три нових інгалятори вручила Черкаській дитячій поліклініці №2 почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська 14 листопада. Вони будуть встановлені в інгаляторному кабінеті, який ще донедавна планували закрити.

13.11.2013 ЯК ШВЕЙЦАРСЬКИЙ ГОДИННИК. На Черкаському ПАТ «АЗОТ» успішно пройшли комплексні навчання з ліквідації «аварії»
12 листопада на «Азоті», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF) відбулися спеціальні масштабні навчання. Заходи, в яких взяв участь навіть губернатор області, були спрямовані на практичне відпрацювання дій щодо ліквідації можливих наслідків надзвичайної ситуації. В ході навчань відпрацьовувався сценарій, згідно з яким було змодельовано «аварію», що начебто «трапилася» в цеху з виробництва рідких комплексних мінеральних добрив (КАС) М-7. ЇЇ масштаб «загрожував» не тільки працівникам товариства, але й місцевим жителям… Колектив підприємства та всі служби спрацювали якісно.

08.11.2013 Життя на пенсії: фінансові університети «третього віку»
Стабільно високі пенсії, система охорони здоров'я, яка справді стоїть на варті здоров'я, постійно діючі соціальні пільги – це, мабуть, першочергові складові якщо не щасливих, то, принаймні, впевнених золотих років людини. І поки держава буде займатися забезпеченням усього цього, давайте розберемося, як зробити так, щоб життя українських пенсіонерів стало не тільки впевненим, але і сповненим приємними моментами, корисним проведенням часу, незабутніми зустрічами. Сьогодні ми поговоримо про те, яке цікаве і незвичайне дозвілля організовують в Україні для тих, кому за 60.

06.11.2013 Підтримуючи черкаські школи, «Азот» дбає про майбутнє покоління
«Діти – наше майбутнє» – цей вислів знають всі, але далеко не всі роблять конкретні справи, щоб допомогти їм сьогодні, коли вони цього найбільше потребують. Турбота про дітей – один з пріоритетних напрямків соціальної політики Черкаського ПАТ «Азот» OSTCHEM.

04.11.2013 Вишитими шедеврами Сергія Притули милувалися волиняни
Місто Володимир-Волинський, що на Волині, згадується ще на сторінках «Повісті минулих літ» і має велике історичне надбання. Тут часто проходять цікаві мистецько-культурні заходи, працюють персональні, загальні та колективні виставки народних умільців.

30.10.2013 Азотівці стали призерами Спартакіади Федерації профспілок області
ХХ обласна Спартакіада Федерації профспілок Черкаської області серед галузевих профспілкових об’єднань відбулася в спортивному комплексі СДЮСШОР (легкоатлетичний манеж). До плеяди переможців увійшли і спортсмени ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

29.10.2013 Юні футболісти Черкас змагаються за Кубок «АЗОТУ»
Футбольні команди з 22 шкіл міста Черкас беруть участь у Зимовому Кубку «Азоту» – змаганнях для школярів, організованих Черкаським ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної групи Group DF).

28.10.2013 У Горлівці відбулася Координаційна рада підприємств азотної групи OSTCHEM
На базі «Концерну Стирол» пройшло чергове засідання Координаційної ради. Учасники слухань розглянули питання щодо переформатування цього загальнокорпоративного органу й створення на його основі Ради з соціальної політики.

25.10.2013 Роботу влади в місті контролюватимуть… його жителі
Більше сотні людей, представників понад 20-ти громадських організацій, профспілок та комітетів мікрорайонів міста офіційно заснували Громадську раду Черкас. Основна мета її створення – налагодження ефективного діалогу влади та громади, стимулювання влади до дій та прозорості у прийнятті важливих для громади рішень.


Новости 631 - 640 з 881
Початок | Попер. | 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 | Наст. | Кінець Все