<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

16.12.2013

Відбулися фінальні ігри Кубка «Азоту» з футзалу серед школярів

14 грудня, в день 70-­річчя визволення Черкас, відбувся фінал Зимового Кубка «Азоту» з міні­-футболу серед шкіл міста. Змагання пройшли в капітально відремонтованому спортивному залі ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM.

Найкращі команди черкаських шкіл продемонстрували справді гарну гру та спортивний азарт.



– Переконана, багато з тих, хто виходив на поле азотівського спортзалу, вже незабаром будуть виходити на стадіони світового класу, – зазначила почесний президент ПАТ «АЗОТ» Валентина Жуковська. – Дуже хочеться у це вірити. І це – незважаючи на те, що юним черкасцям фізично немає де тренуватися. Минулого тижня була у 5­-ій школі. Тренер цієї школи змушений був ганяти м’яча із дітьми прямо на подвір’ї. А все через те, що великий спортивний зал був зачинений на ремонт, і невідомо коли він розпочнеться, а у школі №18, футболісти якої стали переможцями у найстаршій групі, спортивний зал уже декілька років на ремонті, незважаючи на численні обіцянки можновладців завершити його.


Нагадаємо, що ігри на Кубок «Азоту» проходять в Черкасах вже вдруге. Цього разу в ньому взяли участь 66 команд з 22 шкіл Черкас. Загалом учасниками ігор стали близько 600 дітей. Всі команди-­переможці отримали грамоти та медалі, а власники перших місць – ще й кубки та спортивну форму для всієї команди. Як зазначила Валентина Жуковська, ці ігри стануть традиційними, і наступного року команди вже боротимуться за Літній Кубок­-2014 .


Результати:
Категорія 2005-­2006 р.н.:
Перше місце ­ ЗОШ №9
Друге місце ­ ЗОШ №5
Третє місце ­ ЗОШ №22

Категорія 2003­-2004 р.н.:
Перше місце ­ ЗОШ №4
Друге місце ­ ЗОШ №5
Третє місце ­ ЗОШ №18

Категорія 2001­-2002 р.н.:
Перше місце ­ ЗОШ №18
Друге місце ­ ЗОШ №13
Третє місце ­ ЗОШ №9

За матеріалами Прес-центру ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM


Возврат к списку