<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

18.11.2015

Волонтери підприємства допомагають воїнам утеплитися на зиму

З настанням осінніх холодів на перший план знову вийшло завдання тепло вдягти українських воїнів. Волонтери групи «Україна понад усе» Черкаського «Азоту» придбали все необхідне для 9-­ти працівників підприємства, які проходять нині службу в АТО.

Це Роман Вашкевич (цех К­-3), Олег Гаврилюк (А-­3), Денис Волик (цех зв’язку), Олександр Богуш (А­-5), Валерій Пономаренко (ЗЦ), Юрій Лепьошкін (М-­9), Андрій Курило (М-­9), Микола Павлюк (М-­9) та Владислав Діденко (К­-9). Залежно від потреб, для них було придбано зимові берці, термобілизну, форму «Горка», рукавиці, наколінники, дощовики, розгрузки тощо. 



Співпрацюють волонтери «Азоту» і з 73 Морським центром спеціальних операцій (м. Крамоторськ). Нещодавно його бійці отримали 170 тюбиків сала, перекрученого з часником і перцем, та майже 200 тюбиків з лимоном, імбиром та медом. Їх азотівці виготовляють спільно з активістами КСН «Дніпровський».



Крім того, медики 53 ОМБр отримали від волонтерів обігрівач, теплі речі та робочі рукавиці. Передати їх на передову допомогла Самооборона Сміли.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку