<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

04.11.2015

Команда хіміків – бронзовий призер обласної Спартакіади профспілок

Фінальні змагання XXII Спартакіади профспілок Черкаської області пройшли 17 жовтня 2015 року на майданчиках спортивної арени спорткомплексу «Манеж». У них взяли участь 13 збірних команд галузевих профспілкових організацій, які змагалися з армспорту, гирьового спорту, шахів, шашок, настільного тенісу та дартсу.



Серед учасників фінальної частини Спартакіади була й команда працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості. До неї увійшли кращі спортсмени ПАТ «АЗОТ», які зробили вагомий внесок до «скарбнички» спортивних здобутків хіміків.

Так, чемпіоном спартакіади з настільного тенісу став електромонтер цеху електропостачання ПАТ «АЗОТ» Анатолій Ховрах. За результатами спартакіадного шахового турніру срібну медаль виборов старший диспетчер виробничого відділу підприємства Владислав Пономаренко, медаль такого ж ґатунку з дартсу завоював заступник голови обласної організації профспілки працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості, заступник голови профкому «Азоту» Андрій Лукашенко.

Не могла не радувати інформація щодо підсумків командної боротьби між галузевими обласними обкомами профспілок, оголошена головним суддею змагань, – збірна команда хіміків виборола бронзові командні нагороди.

Підбиваючи підсумки  Спартакіади, голова профспілок області Петро Шевченко подякував усім її учасникам за активну участь у змаганнях протягом всього року та керівникам галузевих профспілкових організацій за проведення Спартакіади.  Він також наголосив, що цей рік відзначився особливо великою  кількістю учасників змагань та висловив сподівання, що і в наступному році спортсмени проявлять активність та радуватимуть своїми досягненнями.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку