<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

21.10.2015

ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM виконує зобов’язання з поставки добрив

Черкаський «Азот», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), працює на максимальному навантаженні. Сьогодні вітчизняні сільгоспвиробники забезпечуються основними видами добрив, які виробляє підприємство: аміачною селітрою, карбамідом, карбамідо-аміачною сумішшю (КАС).

Після проведення пускових операцій та входження в робочий режим виробництво мінеральних добрив на ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM набирає темпів.

– Колектив підприємства робить все, щоб у повному обсязі задовольнити потреби аграріїв. Всю вироблену продукцію ми відвантажуємо виключно на внутрішній ринок, залишаючись надійним партнером українських споживачів у забезпеченні мінеральними добривами. Це наш обов’язок і ми його виконуємо. Оперативна поставка продукції здійснюється завдяки власній дистриб’юторській мережі, створеній холдингом OSTCHEM. Вона включає 28 складів у всіх агропромислових регіонах країни, – розповідає Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ».

Добрива підприємства сьогодні затребувані на ринку збуту. Зокрема, найбільший попит серед українських аграріїв має аміачна селітра. З початку пуску підприємства цех М-9 уже виробив майже 50 тисяч тонн цього високоякісного добрива. Відвантажується продукція як залізницею, так і самовивозом. На дільниці з пакування аміачної селітри у «біґ-беги» цеху М-9 вибудовується черга з автомобілів.


В.Скляров та І.Мартем’янов обговорюють виробничі питання

– Ми задіяли всі виробничі потужності і зараз цех вийшов на максимальне навантаження. У жовтні виробіток аміачної селітри, згідно з плановим завданням, становитиме близько 90 тисяч тонн, – розповідає Іван Мартем’янов, начальник цеху М-9. – Жодної тонни виробленої продукції на наших складах немає, вся йде споживачам. Крім того, частину своєї продукції, а це 300 – 350 тонн на добу у вигляді «плаву» ми ще й віддаємо для виготовлення рідких комплексних добрив – карбамідо-аміачної суміші.

Крім того, на підприємстві повним ходом відвантажується карбамід, аміачна вода та КАС.

– Невід’ємними складовими подальшого зміцнення позицій на ринках збуту та їх розширення є якість і конкурентоспроможність продукції. Тому управляюча компанія не шкодує вкладати кошти у сучасні технології, реконструкцію та оновлення процесу виробництва добрив, добиваючись їх високої якості. Модернізація існуючих виробничих потужностей – основа довгострокової інвестиційної стратегії холдингу OSTCHEM, – зазначив Віталій Скляров.

Нагадаємо, в першому кварталі цього року обсяг реалізації продукції, виробленої Черкаським «Азотом» OSTCHEM, збільшився на 20%, порівняно з аналогічним періодом 2014 року. Насамперед підприємство стало лідером з поставки на внутрішній ринок аміачної селітри з часткою 51%. Частка карбаміду склала 31%, а карбамідо-аміачної суміші – 68%.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку