<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

27.08.2015

Ветеран «Азоту» виборов «золото» чемпіонату України

Шості літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту з боротьби самбо пройшли в Кароліно-Бугаз Одеської області. Ветеранові праці ПАТ «АЗОТ», майстру спорту Ігорю Королькову вдалося перемогти на татамі своїх суперників і стати «золотим» чемпіоном змагань.

Престижний турнір з самбо, присвячений пам’яті українського державного, громадського та спортивного діяча Михайла Баки, відбувся у спортивному комплексі реабілітаційного центру «Шураві». Участь у змаганнях взяли 79 спортсменів з різних куточків України віком від 35 років. Із них – 6 майстрів спорту міжнародного класу, 52 майстри спорту, 19 кандидатів у майстри спорту та один першорозрядник. На високому рівні представити Черкащину і примножити спортивні успіхи регіону вдалося Ігорю Королькову.


Урочиста церемонія нагородження призерів змагань

– Змагання пройшли на високому організаційному рівні. Я впевнений, що це свято спорту не залишило байдужим жодного глядача. Сивочолі майстри самбо боролися зі справжнім азартом, демонструючи хорошу техніку виконання прийомів і тактичні хитрощі, – розповідає Ігор Корольков.

Цьогорічний літній сезон для ветерана праці «Азоту» став багатим на спортивні досягнення. У червні він завоював «золото» на чемпіонатах України з вільної та греко-римської боротьби, які проходили в Миколаївській області.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку