<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

26.08.2015

У котельному цеху проходять планові ремонтні роботи

Котельний цех готується до роботи в опалювальний період, проводячи ревізію та ремонт устаткування, трубопроводів пари та гарячої води. Нині триває ремонт котла №3.

– Ремонтом охоплено практично увесь котлоагрегат №3. Проводиться ревізія та ремонт запірної та регулюючої арматури вузла живлення, трубопроводу подачі природного газу, продувки нижніх колекторів та видачі пари в загальну мережу підприємства, – розповідає заступник начальника котельного цеху Віктор Шевченко. – Проводиться огляд і чистка поверхонь нагріву всередині котла та внутрішніх пристроїв барабана. Також наші спеціалісти зняли та передали для ремонту і наладки в централізований електроремонтний цех електродвигуни димососа та вентилятора.


В.Карпич та М.Курило біля барабана котла №3

Переважно всі роботи виконують ремонтні служби цеху: слюсарі­-ремонтники, електрики, спеціалісти з КВПіА.

Як розповів начальник служби КВПіА цеху Сергій Кобець, всі прилади котлоагрегату №3, що задіяні в сигналізації та блокуванні, передані на калібрування. Крім того, вдалося провести ревізію витратомірної діафрагми, встановленої на трубопроводі подачі природного газу на цех та перевірити автомати живлення приладів.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку