<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

01.09.2015

Завдяки ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM перший дзвоник для черкаських школярів став справжнім святом

ПАТ «АЗОТ», що входить до холдингу OSTCHEM (об’єднує підприємства азотної хімії Group DF), допоміг 10-ти підшефним школам підготуватися до 1 вересня, виконавши найнеобхідніші ремонтні роботи. Також учні цих шкіл отримали можливість побувати в Палаці культури «Дружба народів», де для них було підготовлено святкову програму. 

Цього року свято Першого дзвоника у Палаці хіміків відвідали близько 1000 черкаських школярів та їхніх батьків. 107 дітей працівників підприємства, які йдуть до першого класу, традиційно отримали в подарунок портфелі.

На святкові заходи ПАТ «АЗОТ» витратив майже 100 тис. грн.










– Дітям потрібне свято, адже школа – один із найважливіших етапів у житті людини, і напевне саме в шкільному віці залишаються найяскравіші враження. Тому попри напружений економічний стан в країні та змушений простій виробництва, свято до Дня знань відбулося і цього року, – зазначив Віталій Скляров, Голова Правління ПАТ «АЗОТ». – Також ми продовжуємо надавати допомогу десяти черкаським школам у рамках підписаної два роки тому шефської угоди. Силами структурних підрозділів підприємства до початку навчального року в кожній зі шкіл були виконані найнеобхідніші ремонтні роботи.

Як розповів Дмитро Артюхов, куратор спеціалізованої школи №20, начальник цеху з виробництва карбаміду М-2, цього року бригада ремонтно-будівельного цеху (РБЦ) відремонтувала хол на першому поверсі школи, виконала штукатурно-малярні роботи в коридорі та ремонт фасаду будівлі. Також підприємство надало техніку для вивезення будівельного сміття. 

Значний обсяг робіт було виконано і в ЗОШ №21. Бригада централізованого відділу технічного контролю відремонтувала тут спортивний зал та хол на третьому поверсі. Такі ж роботи виконано і в актовій залі. Спеціалісти централізованого електроремонтного цеху відновили контур заземлення в кабінеті трудового навчання та їдальні, а працівники РБЦ виготовили й встановили троє дверей. Ще двоє фасадних дверей, виготовлених майстрами «Азоту», було встановлено у школі №5. Крім того, працівники цеху ВПіПК зробили тут ремонт умивальників із заміною труб і кранів.

А загальноосвітній школі №12 азотівці допомогли відновитися після пожежі, що сталася 28 липня цього року. ЇЇ наслідки оперативно ліквідували працівники РБЦ. Крім того «Азот» надав школі двері, 100 панелей для підвісної стелі й транспорт для вивезення побутового сміття після ліквідації наслідків пожежі.

– Вогнем було знищено умивальник та вбиральню, постраждав також коридор. Ми відразу ж звернулися за допомогою до куратора нашої школи від ПАТ «АЗОТ», бо власними силами не справилися б з такою бідою, – розповідає Алла Іванова, директор школи №12. – Уклавши шефську угоду, ми отримали надійного партнера. Підприємство постійно надає нам підтримку і сприяє у вирішенні нагальних проблем. За два роки нашими шефами було зроблено багато конкретних справ.

Як запевнив Віталій Скляров, ПАТ «АЗОТ» і надалі буде опікуватися школами міста, надаватиме їм матеріальну підтримку.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку