<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

09.07.2015

Танцювальний талант «Дружби» оцінено найвищою нагородою фестивалю

Багаторазовий переможець і дипломант міжнародних і всеукраїнських фестивалів-конкурсів зразковий хореографічний ансамбль танцю «Дружба» ПАТ «АЗОТ» щойно повернувся з міжнародного фестивалю «Золотий Олімп Карпат», що проходив у перлині Карпат – місті Яремче на Івано-Франківщині. Вихованці заслуженого працівника культури України Ольги Золотарьової отримали гран-прі – найвище визнання таланту.

На Прикарпаття приїхало більше 20 колективів майже з усіх регіонів України, а це понад 500 учасників, які представили свої таланти у різних номінаціях: народний танець, стилізований, сучасний та інші. Нашим танцюристам випала чудова нагода відкривати і закривати фестиваль. Із семи номерів – шість визнані найкращими («Циганська сюїта», «Привітальна», Дівочі вибрики», «Дівочі мрії», «Аве Марія», «Три душі»), один посів другу сходинку («Закаблуки»). У номінації малої індивідуальної форми перемогу здобула композиція «Три душі», постановку якої здійснив колишній вихованець «Дружби» Ігор Воробйов, а виконавці номера Софія Безверха, Альона Шуршина, Роман Пепчук та Владислав Рева нагороджені персональними медалями фестивалю. Справжній фурор у вимогливого журі,  та глядачів викликав циганський танець у виконанні черкащан. Танцівники також взяли участь у позаконкурсному гала-концерті під час святкування Дня Конституції.



– Як художній керівник я добре відчувала велике бажання кожного перемогти. І вони це зробили, незважаючи на високу конкуренцію. Цю перемогу вони заслужили по праву, – з гордістю розповідає Ольга Золотарьова.

Ансамбль «Дружба», який наступного року стрічатиме творчий ювілей – 40-річчя діяльності, постійно підтверджує звання зразкового. І цьогорічна перемога – свідчення цього.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку