<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

15.06.2015

Свято, яке зібрало хіміків різних поколінь, – стає історією

Урочистості з нагоди піввікової історії ПАТ «АЗОТ», які відзначали всі, хто був причетний до становлення і розвитку хімічного підприємства на Черкащині, надовго залишаться у спогадах. Ще не раз подумки вони гортатимуть сторінки хвилюючих зустрічей, перебиратимуть у пам’яті епізоди розмов, сповнених поваги і тепла.

У сивочолих ветеранів – першопрохідників, які прийшли на свято, обличчя сяяли радістю. Їхні очі випромінювали неа­бияку гордість від того, що й вони, і чи не в першу чергу, причетні до піввікової історії, яку творили сумлінною працею і високим професіоналізмом, торуючи довгий шлях до Олімпу, на який нині піднявся «Азот». Для багатьох ветеранів підприємство стало невід’ємною частиною життя довжиною у кілька десятків років. Це вони – самобутні фахівці своєї справи, які вели за собою колективи, передаючи досвід і творчий запал молодим поколінням азотівців, згадували про те, як переживали важкі часи і як у складних ситуаціях робили все можливе для забезпечення стабільного і динамічного поступу підприємства, а відтак і всієї економіки України.

Піднесеність атмосфери, що передувала урочистостям у фойє залу ПК «Дружба народів», була відчутною для кожного, хто прийшов на свято. Адже багато із присутніх довгий час не бачилися, а тут з’явилася чудова нагода, обійнятися і потиснути один одному руку, поспілкуватися, дізнатися у керівників підприємства про нинішній стан на виробництві і, звичайно, поздоровити із 50­-річчям.


В.І.Макодзеба і Ф.Савчук. Зустріч двох ветеранів, які у 60-80-х роках разом працювали у 
відділі капітального будівництва Черкаського «Азоту»


М.О.Крамаренко з дружиною (працював старшим апаратником цеху А-5)


З.В.Хорольська та Л.А.Микитенко (у 90-х роках – заступник
головного інженера)


В.Т.Шендер, С.В.Гіляровський (до 2010 р. – головний механік «Азоту»), В.М.Олійниченко,
М.І.Буданцев – заслужений будівельник України


І.І.Озеран, В.І.Копійка, О.В.Вовк, В.П.Тамков, Є.О.Колесников, В.Я.Гудзенко, – 
зібралися разом через багато років


Подружжя Лисенків Лариса і Віктор – заслужені ветерани праці ПАТ «АЗОТ»

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку