<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.06.2015

Палац культури «Дружба народів» привітав черкаських дітлахів

Творчі колективи Палацу культури «Дружба народів» влаштували феєричне свято з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. Культурно-мистецька подія стала для них останньою у цьому концертному сезоні.

Подарунком для дітей міста стало свято за участі творчих колективів Палацу культури «Дружба народів» – вокальної студії «Беліссімо», народного шоу-балету «Каприз», зразкового хореографічного ансамблю «Дружба», ансамблю спортивного танцю «Натхнення».



– За доброю традицією ми відзначаємо День захисту дітей у форматі грандіозного концерту. На мою думку, це свято є своєрідним нагадуванням для нас батьків про те, що діти мають бути щасливими. Ми повинні дарувати їм якомога більше любові, уваги, турботи, незабутніх щирих емоцій, – розповідає директор ПК «Дружба народів» Галина Бурлака.



Різножанровість номерів, яскраві костюми, щирий дитячий запал та артистизм змусили підтанцьовувати і маленьких, і дорослих глядачів у залі. Поява на сцені героїв мультсеріалу «Фіксіки» стала для дітей окремим сюрпризом. Вони одразу впізнали Нолика й Сімку. Разом з мультиплікаційними персонажами діти танцювали й співали «Фіксіпелки», розгадували загадки та переконувалися в існуванні магії. Найбільш сміливі малюки навіть змогли взяти участь у показі фокусів. Крім того, кожен учасник святкової програми отримав солодкі подарунки від ПАТ «АЗОТ».



– Концерт сподобався і дітям, і мені. До речі, з особливою увагою придивлялася до творчих колективів Палацу культури. Найбільше вразив ансамбль «Дружба». Думаю, вже з початку нового навчального року водитиму доньку на заняття у цей гурток, – говорить інженер відділу управління якістю, стандартизації, сертифікації та нагляду в сфері REACH Аліна Борисова.



Новий концертний сезон для творчих колективів Палацу культури розпочнеться вже напередодні 1 вересня, коли вони привітають дітей виробничників і учнів підшефних шкіл з Днем знань.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку