<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

02.06.2015

«День захисту» для дітей, які його особливо потребують

У Міжнародний день захисту дітей працівники Черкаського «Азоту» традиційно потурбувалися про тих, для кого це свято має особливий зміст – дітей з малозабезпечених родин, з особливими потребами, дітей-сиріт.

Зокрема, працівники відділу головного електрика ПАТ «АЗОТ» відвідали Черкаський обласний будинок дитини «Малятко», щоб привітати дітей зі святом,  подарувати їм солодощі та м’які іграшки.



– Зустріч з дітками як завжди була хвилюючою та емоційною, адже неможливо звикнути до того, що вони позбавлені найдорожчого – батьківської любові, до їхніх не по-дитячому глибоких та сумних поглядів, – поділився враженнями головний електрик підприємства Ігор Кривошеєв. – Тому хочеться знову, і знову хоч чимось радувати малечу.

У будинку дитини «Малятко» нині виховуються 70 дітей віком від 1 до 4 років. Черкаський «Азот» уже багато років надає шефську допомогу цьому закладу і його представникам тут завжди раді.

– Нашим дітям важлива будь-яка увага, адже їм доводиться спілкуватися переважно з нашими працівниками, і прихід гостей, які з ними спілкуються, дарують подарунки – це завжди справжнє свято, – зазначила головний лікар будинку дитини Світлана Михно.

Значний внесок зробили азотівці і в роботу обласного Фонду «Милосердя і здоров’я». Як розповіла його голова – Лариса Лисенко, до Дня захисту дітей більше 120 малозабезпечених черкаських родин, родин, які виховують дітей-інвалідів, отримали продуктові набори, книжки та розмальовки.

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку