<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

25.05.2015

У подарунок хімікам – яскрава концертна програма

Офіційна частина урочистостей з нагоди ювілею ПАТ «АЗОТ» та Дня хіміка продовжилася святковим концертом. Мистецький подарунок для виробничників і гостей підготували не лише черкаські виконавці, але й відомі діячі культури України.

Професійні та феєричні хореографічні номери глядачам подарували шоу-балет «Каприз», «Магія», ансамблі «Лілея», «Дружба» та «Ритм». Музичне привітання підготували молоді виконавці – Сабіна Ісмаілова, ансамбль «Сім нот» та дует працівника «Азоту» Максима Батира з лауреатом всеукраїнських та міжнародних конкурсів Світланою Гордієнко. На завершення першого відділення Володимир Канівець разом з Віталієм Кононенком піснею побажали всім «Щастя і любові».













Після антракту Палац культури «Дружба народів» перетворився, напевно, на Національну оперу. Запрошені зірки вражали академічним співом і класичною програмою. Першою на головну сцену Черкащини вийшла народна артистка України Людмила Ларікова. Звертаючись до глядачів, вона зазначила, що свого часу саме «Азот» допоміг її родині з вирішенням квартирного питання. Починався ж творчий шлях «зірки» в обласній філармонії та в складі тріо бандуристок «Вербена». Сьогодні своїм сопрано вона зачаровує глядачів не тільки в Україні, а й за кордоном.



Бурхливі овації залу викликали народний артист України Олександр Василенко та заслужена артистка України, лауреат конкурсу імені Монсеррат Кабальє, черкащанка за походженням Любов Доброноженко. Після 12 років творчого життя в Донецьку їй довелося залишити театр і переїхати до Києва. Щоб повернутися на сцену, співачка навіть спробувала сили на телепроекті «Голос». Їй не вдалося розвернути крісла тренерів, однак Тіна Кароль пообіцяла їй допомогти працевлаштуватися… Нині Любов Доброноженко працює в Київському національному драматичному театрі ім. Івана Франка.







Завершила концертну програму заслужена артистка України Жанна Боднарук. Співачка виконала не лише українські пісні, але й всесвітньо відомі хіти «Non Je Ne Regrette Rien» («Ні, я ні про що не жалкую») Едіт Піаф та «Вічне кохання» Шарля Азнавура.





Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку