<-----> <----->
Пошук по сайту
Авторизація
Логін:
Пароль:
Опитування

Новини

30.04.2015

Азотівці взяли активну участь у проведенні «Дня донора»

У медико­-санітарній частині Черкаського «Азоту» пройшов «День донора», під час проведення якого азотівці мали можливість здати кров для хворих, які її потребують.

«День донора» – акція, яку Черкаська обласна станція переливання крові проводить на «Азоті» 2-­3 рази на рік.

– Багато працівників «Азоту» є нашими донорами. А коли нам потрібно попов­нити банк крові, як, наприклад, на час тривалих свят, ми організовуємо забір прямо на підприємстві, – розповідає завідувач відділу комплектування донорських кадрів обласної станції переливання крові Любов Рижкіна. – У медико­-санітарній частині «Азоту» нам завжди створюють найкращі умови для роботи. До того ж, працівники підприємства постійно проходять медогляди, роблять флюорографію, що є необхідною умовою для донора.



Практично всі учасники акції – донори з багаторічним стажем. Так, машиніст насос­них установок цеху К­-4 Катерина Филь почала виконувати  цю почесну місію ще у 80­-х роках. Розповідає, що іноді, як і інших донорів, її викликають на станцію переливання крові, якщо терміново потрібна кров такої групи. Допомагає і в разі, якщо потрібна кров для когось із азотівців.

Старший майстер ЦЕРЦ Олег Кузьмичов також має багаторічний стаж донорства.

– Я знаю, що це потрібно людям. Ми рятуємо чиєсь здоров’я та життя. Колись можливо й мені знадобиться чиясь допомога, – зазначив Олег Львович.

У квітневому «Дні донора» взяли участь 46 азотівців. Загалом же на «Азоті» трудяться сотні донорів, частина з яких – «Почесні донори України».

Прес-центр ПАТ «АЗОТ» OSTCHEM

Возврат к списку